Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Ανακοίνωση συνδικαλιστών έδρας ΜΑΙ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε ανακοίνωση συνδικαλιστών του ΜΑΙ, με την οποία ζητούν να μην εφαρμοστούν τα νέα κυκλώματα εργασίας χωρίς πρώτα να γίνει διαβούλευση.

Αθήνα 16/08/2017

Προς: Διευθύνοντα Σύμβουλο ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Φίλιππο Τσαλίδη
Κοιν: Διευθυντή ΔΙΚΑΜ κ. Ιωάννη Λύτρα
Προϊστάμενο Κεντρικής Υπηρεσίας  κ. Θεοδωρόπουλο Επαμεινώνδα
ΠΕΠΕ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με βάση την ενημέρωση που έχουμε, έχει κατατεθεί πρόταση με αλλαγές στις υπηρεσίες του ΜΑΙ. Η πρόταση αυτή έχει γίνει αποδεκτή από την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και πρόκειται να εφαρμοσθεί άμεσα.

Μεταξύ άλλων η πρόταση περιλαμβάνει 6 υπηρεσίες στον Προαστιακό οι οποίες εντατικοποιούν την ήδη επιβαρυμένη εργασία του Μηχανοδηγού αφού σε αυτές δεν προβλέπεται διάλειμμα. Ως διάλειμμα υπολογίζονται οι χρόνοι αναμονής της αμαξοστοιχίας στους σταθμούς ΣΚΑ και Αεροδρόμιο (12 και 9 λεπτά αντίστοιχα), χρόνοι που περιλαμβάνουν τις αλλαγές χειριστηρίων, ενώ παράλληλα ο χώρος του ΣΚΑ δεν ενδείκνυται για να πραγματοποιηθεί διάλειμμα.

Ζητάμε:

Να μην εφαρμοστούν υπηρεσίες στις οποίες δεν προβλέπονται τα συμφωνηθέντα της εγκυκλίου Νοεμβρίου 2007 της κ. Κουτρουμπά.

 Να γίνει διαβούλευση για το κύκλωμα με την συμμετοχή των τοπικών γραμματειών ΜΑΙ, ΚΙΑΤΟΥ και ΠΑΤΡΑΣ με σκοπό μέσα από τον διάλογο να βρεθεί κοινή αποδεκτή λύση για τις υπηρεσίες του Προαστιακού.

Να μην τεθεί σε εφαρμογή το νέο κύκλωμα εργασίας μέχρι την πραγματοποίηση της διαβούλευσης.

Οι κάτωθι συνδικαλιστές έδρας ΜΑΙ με την ΝΕΑ ΕΛΞΗ 

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΡΑΛΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος8/18/2017

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΑ.ΠΟΥ ΕΔΩ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ.ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΩΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.