Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Αποκλειστικό : φωτογραφίες από τον εκτροχιασμό

Το Μηχανοδηγοί ΤΡΑΙΝΟΣΕ το blog των μηχανοδηγών  παρουσιάζει αποκλειστικές φωτογραφίες από το σημείο
εκτροχιασμού του εμπορικού 63502 , ευτυχώς δεν είχαμε κάποιο απρόοπτο και οι ζημιές έχουν περιοριστεί σε υλικές και μόνο .





Από πληροφορίες μας η αποκατάσταση της γραμμής θα χρειαστεί περίπου 2-3 ημέρες ( με κάθε επιφύλαξη ) ας ελπίσουμε ότι για άλλη μια φορά ότι η εργατικότητα και ο ζήλος των επαγγελματιών σιδηροδρομικών θα μας δώσει ποιο γρήγορο αποτέλεσμα στην αποκατάσταση της γραμμής , να θυμηθούμε ότι η γραμμή φυσικά παραμένει κλειστή και τα δρομολόγια γίνονται με λεωφορεία μεταξύ Λιανοκλαδίου - Παλαιοφαρσάλου.

Το blog των Μηχανοδηγών ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/03/2017

    Έχω βγάλει εισιτήρια για αύριο το βράδυ και έχουμε και δύο ποδήλατα (bike touring). Απ' ότι γνωρίζω το λεωφορείο δεν παίρνει ποδήλατα. Γνωρίζετε τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Υπάρχει κάποια λύση ώστε να μην ακυρωθεί το tour που προγραμματίζουμε ένα χρόνο τώρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλύτερα να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό κέντρο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο 14511 για να σας δώσουν οδηγίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/03/2017

    Ευχαριστώ πολύ. Το τηλεφωνικό κέντρο δεν λειτουργεί εδώ και μια εβδομάδα που προσπαθώ να βρω κάποιες πληροφορίες. Μετά το ηχητικό μήνυμα "πέφτει" η γραμμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/06/2017

    Ενδιαφερουσα η ιστοσελιδα σας. Ειμαι φιλος του σιδηροδρομου, μαλιστα οταν ημουνα μικρος ηθελα να γινω μηχανοδηγος, αλλα δεν εμελλε να συμβει μια και ουδεποτε ασχοληθηκα επαγγελματικα με τα τραινα. Ασχολουμαι μονο ερασιτεχνικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.