Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Τραγικό: Ο στρατιώτης στην Οινόη φορούσε ακουστικά και δεν άκουσε το τρένο

Φρικτό δυστύχημα στην Οινόη: Στρατιώτης παρασύρθηκε από τρένοΑποτέλεσμα ήταν το τρένο να τον παρασύρει και να τον τραυματίσει θανάσιμα - Ο συνάδελφός του πρόλαβε να «βουτήξει» και τραυματίστηκε ελαφρά.

Τραγικές διαστάσεις λαμβάνει το φρικτό δυστύχημα με θύμα έναν νεαρό στρατιώτη που βρήκε το θάνατο όταν παρασύρθηκε το πρωί της Πέμπτης από τρένο στο σιδηροδρομικό σταθμό της Οινόης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος νέος δεν άκουσε το τρένο που τον πλησίαζε γιατί στα αυτιά του φορούσε ακουστικά!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχείας χρησιμοποιήσε το ηχητικό σήμα για να ειδοποιήσει τους δύο νέους που είδε μπροστά του.

Αντίθετα με τον άτυχο νέο που έχασε τη ζωή του, ο συνάδελφος του που δεν φορούσε ακουστικά άκουσε την κόρνα και πρόλαβε να «βουτήξει» με αποτέλεσμα να υποστεί μόνο ελαφριά τραύματα αν και για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου νοσηλεύεται.

Όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού οι δύο στρατιώτες, που κατά πληροφορίες ήταν νεοσύλλεκτοι, είχαν λάβει άδεια από τη μονάδα Τεθωρακισμένων της Αυλώνας.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr το δυστύχημα συνέβη σε μια σγροφή που υπάρχει γέφυρα και ελαφριά στροφή.

Τον άτυχο νέο απεγκλώβισε, δυστυχώς, νεκρό κλιμάκιο της πυροσβεστικής που έσπευσε στο σημείο.





Η επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΣ έχει ως εξής:

Ενημερώνουμε ότι, την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 και περί ώρα 11:15, ο  Στρατιώτης Η.Α. του ΚΕΤΘ, ο οποίος είχε λάβει άδεια από τη Μονάδα του,  παρασύρθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από  διερχόμενη αμαξοστοιχία στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Οινόης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Η αμαξοστοιχία, παρέσυρε και τον Στρατιώτη Τ.Β., ο οποίος τραυματίσθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως.

Το ΓΕΣ, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.