Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Ινδία: 23 νεκροί 64 τραυματίες από τον εκτροχιασμό της αμαξοστοιχίας


Τουλάχιστον 23 άνθρωποι σκοτώθηκαν, και άλλοι 64 τραυματίστηκαν, ότανεκτροχιάστηκε αμαξοστοιχία στη βόρεια Ινδία το Σάββατο, σύμφωνα με τον νεότερο απολογισμό που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αρχές. 
Η

«Είκοσι τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 64 τραυματίστηκαν στο δυστύχημα. Οι επιχειρήσεις διάσωσης συνεχίζονται» δήλωσε ο Τζι Ες Πριγιαρντάσι, ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος, στο Γαλλικό Πρακτορείο. Λόγω της σφοδρότητας του εκτροχιασμού, οχτώ βαγόνια έχουν πέσει το ένα πάνω στο άλλο.

Η αμαξοστοιχία Ουτκάλ Εξπρές, που εκτελούσε το δρομολόγιο από το Χαριντβάρ στο Πούρι εκτροχιάστηκε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία περίπου στις 15.40 (ώρα Ελλάδας). Στο σημείο του δυστυχήματος είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση εντοπισμού και απεγκλωβισμού των θυμάτων. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του δυστυχήματος, αλλά τα τρένα και οι σιδηροδρομικές γραμμές στην Ινδία είναι πολύ παλιάς τεχνολογίας (από την εποχή της Βρετανικής αποικιοκρατίας)  με υπεράριθμους επιβάτες.

Πηγή : ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.