Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Σας ευχαριστούμε !!!!

Το blog των Μηχανοδηγών - Μηχανοδηγοί ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους φίλους του που κατατάσσουν με την καθημερινή ανάγνωση  το Μηχανοδηγοί ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο ψηλότερο σκαλί της σιδηροδρομικης ενημέρωσης .
Εμείς δεν χρειάζεται να παραθέσουμε παρά μόνο τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το Μηχανοδηγοί ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει καθιερωθεί στην συνείδηση των συναδέλφων μηχανοδηγών αλλά και όλων  των σιδηροδρομικών στην πρώτη θέση της σιδηροδρομικής ενημέρωσης χωρίς ακρότητες και με πραγματικά αποκλειστικές ειδήσεις .

Περίπου 10.000 καθημερινοί επισκέπτες σε μια συνηθισμένη ημέρα και φτάνοντας δειλά δειλά στον λίγο χρόνο λειτουργίας μας τους 2.000.000 μοναδικούς επισκέπτες και σε μηνιαία βάση περί τους 88.000 χιλιάδες μοναδικούς επισκέπτες .



Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε έτσι όπως ξεκινήσαμε σεμνά και με διάθεση για αυθεντική ενημέρωση πάντα σε ερασιτεχνικό επίπεδο και με την αγάπη μας για τον σιδηρόδρομο .

Η Ομάδα του Μηχανοδηγοί ΤΡΑΙΝΟΣΕ 

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/30/2017

    Μπράβο παιδιά συνεχίστε έτσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/30/2017

    ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΑΡΟΜΟΙΑ blog ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/30/2017

    Και πάνω από όλα δημοσιεύει ΟΛΑ τα σχόλια χωρίς να κάνει λογοκρισία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.