Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

Με προσωπικό Κίνησης θα κινηθούν τα τρένα στη γραμμή Αθήνα - Αεροδρόμιο

Μετά από την έκτακτη συνάντηση που ζήτησε η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και πραγματοποιήθηκε σήμερα με το προεδρείο του Σωματείου, ύστερα από την επίδοση εξώδικης διαμαρτυρίας μας, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:
O διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δέχτηκε σαν ορθή κανονιστικά τη θέση του Σωματείου όσον αφορά την στελέχωση με προσωπικό Κίνησης των αμαξοστοιχιών που θα κινηθούν στη γραμμή Αθήνα - Αεροδρόμιο και δεσμεύτηκε ότι τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν την Κυριακή στελεχωμένα με προσωπικό Κίνησης έως και το σταθμό της Μεταμόρφωσης, ώστε να καλύπτεται το τούνελ των Αγίων Αναργύρων σύμφωνα με το εγχειρίδιο σηράγγων..
Επίσης στη γραμμή Αθήνα - Κιάτο ύστερα από την παρέμβαση του Σωματείου με γράμμα προς την αρμόδια διεύθυνση κυκλοφορίας από 21/6/2017, τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται με φύλλο πορείας, όπως ακριβώς προβλέπεται από τον ΓΚΚ.
Όσον αφορά το ζήτημα του Προϊστάμενου Αμαξοστοιχίας περιμένουμε το πόρισμα από την Επιθεώρηση Εργασίας προκειμένου να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα.
Οι σημερινές εξελίξεις μπορεί να αποτελούν μία μεγάλη δικαίωση για το Σωματείο, όμως δεν πρέπει να εφησυχάζουμε μέχρι να πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο, που δεν είναι άλλος από την πλήρη εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού Κινήσεως.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά!!!

Από το blog της ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ 

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος7/29/2017

    Το μετρό δεν κινείται σε τούνελ μεγαλύτερο σε μήκος από το τούνελ των Αγίων Αναργύρων; Μήπως πρέπει να στελεχώσουν με προσωπικό κίνησης και το μετρό (σύμφωνα με το εγχειρίδιο σηράγγων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.