Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Θύελλα αντιδράσεων για τον Προαστιακό στα Άνω Λιόσια

Μεγάλη έκταση έχει πάρει το θέμα της απομόνωσης του σταθμού των Άνω Λιοσίων από τα νέα δρομολόγια του
Προαστιακού. Ένας σταθμός που εμείς που εργαζόμαστε στα τρένα ξέρουμε καλά το πόσο πολύ κόσμο εξυπηρετεί.

Στα sosial media ο κόσμος των περιοχών της Δυτικής Αττικής διαμαρτύρεται συνεχώς, και ετοιμάζει κινητοποιήσεις. Η ανάρτησή μας που εξηγούσε τα προβλήματα και έδινε και τις λύσεις έκανε μεγάλη αίσθηση και τα μηνύματα από τους επιβάτες ήταν 100δες ενώ αναπαράχθηκε και από τοπικά μέσα ενημέρωσης της Δυτικής Αττικής. Παράλληλα σωρεία μηνυμάτων φτάνουν συνεχώς στο blog (πολλές φορές και με υβριστικό περιεχόμενο) από τον κόσμο που διαμαρτύρεται για το κόψιμο των δρομολογίων από τα Άνω Λιόσια. Μηνύματα κατά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 

Εμείς δηλώνουμε πως είμαστε μαζί με τους πολίτες καθώς τα αιτήματά τους είναι απολύτως δίκαια.

Είπαμε εξαρχής πως υπάρχει λύση και θα την γράψουμε και πάλι.

Η λύση για να πάει το τρένο στα Άνω Λιόσια είναι η εξής:
Από την στιγμή που ο σταθμός των Άνω Λιοσίων και ΣΩΣΤΑ είναι στελεχωμένος με Σταθμάρχη, αυτό δίνει την δυνατότητα της εισόδου της αμαξοστοιχίας στα Άνω Λιόσια. Αυτονόητη είναι η παρουσία του κλειδούχου, ο οποίος θα μεταφερθεί από το κάτω κλειδί στο επάνω κλειδί. 
Και από θέμα χρόνου του δρομολογίου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Όσο για την μη κυκλοφορία του δεύτερου τρένου στην διαδρομή Αεροδρόμιο - Άνω Λιόσια (θεωρούμε πως αυτή πρέπει να είναι η διαδρομή) πιστεύουμε πως είναι προσωρινή και πως το αργότερο μέχρι το τέλος Αυγούστου (με την επιστροφή και του κόσμου) θα μπει στην κυκλοφορία, μιας και στα χαρτιά υπάρχει.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πρέπει να ακούσει το δίκαιο αίτημα του κόσμου που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει τον Προαστιακό και σε συνεργασία με τον ΟΣΕ και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών να φέρει και πάλι το τρένο στα Άνω Λιόσια.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ το αίτημα των πολιτών να πάει το τρένο στα Άνω Λιόσια.

Το blog των Μηχανοδηγών ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.