Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Καλό Ταξίδι Δημήτρη

Ο Δημήτρης δεν είναι πια μαζί μας. Xθες σε ηλικία μόλις 44
ετών νικήθηκε από τον καρκίνο με τον οποίο είχε δώσει σκληρή μάχη. 

Ο Δημήτρης Σιάχος ήταν ένας αγωνιστής της ζωής. Πάντα χαμογελαστός...
Ήξερε πάντα να σκορπάει την ελπίδα...
Καλό Ταξίδι Δημήτρη.

Το blog ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Διαβάστε τι έγραψε το enikos.gr:

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Σιάχου, ο οποίος είχε αποτελέσει πηγή έμπνευσης για χιλιάδες καρκινοπαθείς, με τη δημιουργία της διαδικτυακής πλατφόρμας wincancer.gr

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών ο Δημήτρης Σιάχος

Ο Δημήτρης Σιάχος, ένα από τα πλέον αξιόλογα στελέχη της νέας γενιάς της Νέας Δημοκρατίας, έδωσε πρόσφατα για τρίτη φορά τη μάχη με τον καρκίνο, αποφασίζοντας να τη δώσει δημόσια μέσα από το wincancer.gr , ώστε να μοιραστεί τα μηνύματα του κόσμου και να ενθαρρύνει χιλιάδες ανθρώπους που δίνουν σιωπηλά ανάλογη μάχη.
Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Facebook o εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας. «Μόλις έφυγε από τη ζωή μετά από μια τεράστια μάχη με τον καρκίνο ο φίλος μου Δημήτρης Σιάχος. Μαχητής της ζωής από τους λίγους. Παιδί διαμάντι που αγωνίστηκε με ψηλά το κεφάλι για Πατρίδα και Ιδανικά. Τίμησε και αγάπησε τη Νέα Δημοκρατία. Δυστυχώς οι καλοί φεύγουν νέοι σε αυτήν τη ζωή. Καλό ταξίδι Δημήτρη στη γειτονιά των Αγγέλων... εκεί ανήκεις αγόρι μου γλυκό», έγραψε.

Η νεκρώσιμος εξόδιος ακολουθία για τον Δημήτρη Σιάχο
θα τελεστεί την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017 και ώρα 12:30μμ, στον Ιερό Ναό Γεννήσεως Χριστού της γενέτειρας του, Μολάοι Λακωνίας.
Αντί στεφάνου εάν επιθυμείτε, μπορείτε να καταθέσετε στην μνήμη του ποσό,
στο λογαριασμό της Eurobank 0026.0113.16.0101967365,
(IBAN 4102601130000160101967365 ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΔΟΥ ΘΕΟΠΙΣΤΗ)
το οποίο θα διατεθεί για τους σκοπούς του Wincancer.
Για την Εξόδιο ακολουθία του Δημήτρη Σιάχου που θα γίνει την Κυριακη στις 12:30 στη γενέτειρα του Μολάοι Λακωνίας, θα αναχωρήσουν πούλμαν απο:
α) Στις 7:40 το πρωί, απο τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ, Πειραιώς 62, Μοσχάτο.Παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Κώστα Μπακογιάννη τηλ. 6971898137
β) Στις 7:00 το πρωί, από το Α.Ε.Ι Πειραιά Τ.Τ ( Είσοδος Θηβών). Παρακαλώ επικοινωνήστε με την Μαρία Καλτσογιάννη τηλ.6947614806

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.