Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Μισές δουλειές... (φωτορεπορτάζ)

Για άλλη μια φορά προσπάθησαν με ημίμετρα να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε από μια εργασία που θεωρήθηκε επιβεβλημένη να γίνει σύμφωνα με την απόφαση που πάρθηκε σε κάποιο γραφείο.
Μιλάμε για την πεζογέφυρα στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, την οποία χρησιμοποιεί αρκετός κόσμος για την μετάβασή του από το Μηχανοστάσιο στο Σταθμό και το αντίστροφο.

Αφού αποφασίστηκε πως πρέπει για χάρη της ηλεκτροκίνησης να κοπεί η μισή γέφυρα, θεώρησαν πως με την δημιουργία ενός διαδρόμου ανάμεσα στις γραμμές (μετά την 10η) θα μπορεί ο κόσμος να διέρχεται από και προς τον σταθμό. Ο διάδρομος καθαρίστηκε από χόρτα και στρώθηκε με ψιλό χαλίκι όμως κανείς δεν σκέφτηκε πως θα φτάσεις στον διάδρομο που οδηγεί στα σκαλάκια της πεζογέφυρας.

Θα πρέπει πρώτα να διασχίσεις όλες τις γραμμές με ότι αυτό συνεπάγεται. 
Από που όμως θα τις διασχίσεις όταν στην 10η γραμμή υπάρχει παρκαρισμένο εμπορικό τρένο το οποίο ως συνήθως φτάνει στο ύψος της αποβάθρας του σταθμού; Και μιλάμε πως εκεί στην 10 γραμμή υπάρχει καθημερινά εμπορικό τρένο.

Κανείς δεν το υπολόγισε αυτό. Μάλιστα και ο διάδρομος που έχει δημιουργηθεί είναι κοντύτερος. 

Δηλαδή αυτός που θέλει να πάει από τον Σταθμάρχη στο Μηχανοστάσιο μέσω της πεζογέφυρας πρέπει να περπατήσει μέχρι την αποβάθρα του σταθμού, να διασχίσει τις γραμμές, να περπατήσει μέσα από χόρτα που φτάνουν σχεδόν στο γόνατο για να προσεγγίσει τον διάδρομο και από εκεί την σκάλα!!!! 

Δυστυχώς όλους αυτούς που κάνουν αυτή την διαδρομή (μηχανοδηγούς, κλειδούχους, προσωπικό καθαρισμού, προσωπικό φύλαξης κ.α) δεν τους σκέφτηκε κανείς. 

Γιατί αυτοί που πήραν την απόφαση να κοπεί η γέφυρα και ο κόσμος να ακολουθεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο, πολύ απλά δεν χρησιμοποιούν την γέφυρα.

Οι συνάδελφοι κλειδούχοι διαμαρτύρονται έντονα για αυτή την κατάσταση. Υπάρχει και από Μηχανοδηγό γραπτή αναφορά για την απαράδεκτη κατάσταση.
Άραγε ενδιαφέρεται κανείς;

Η διάβαση για την γέφυρα κρυμμένη πίσω από τα βαγόνια


 Τα ύψος των βαγονιών φτάνει μέχρι τις αποβάθρες

Κάπου στο βάθος διακρίνεται και η αρχή της γέφυρας...

 Τα χόρτα φτάνουν στο γόνατο. 


Το blog των Μηχανοδηγών ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.