Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Δελτίο Τύπου ΔΑΚΕ Ι.Τ για την δήθεν μείωση της Ανεργίας

Αθήνα, 18 Ιουλίου 2017
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για την δήθεν μείωση της Ανεργίας

"Μετά τις αυταπάτες ο κ. Τσίπρας και οι Υπουργοί του
καταφεύγουν στην εξαπάτηση"
Ο κ. Τσίπρας και η Κυβέρνησή του πανηγυρίζουν την δήθεν μείωση της ανεργίας όταν γνωρίζουν πολύ καλά ότι η όποια αποκλιμάκωση αποτυπώνεται στους δείκτες της ΕΛΣΤΑΤ και του Υπουργείου Εργασίας οφείλεται ξεκάθαρα στη μετανάστευση –"διαρροή εγκεφάλων"– 500 χιλιάδων Ελλήνων και κυρίως στην επέκταση των ευέλικτων μορφών εργασίας είτε στις νέες προσλήψεις που ξεπερνούν τις 6 στις 10, είτε ως μετατροπή θέσεων πλήρους απασχόλησης σε μερική ή εκ περιτροπής εργασία.
Η Κυβέρνηση, λοιπόν, σε έναν ακόμη πανωλεθρίαμβό της "βαφτίζει" την ανακύκλωση του εργατικού δυναμικού και την υποκατάσταση των αξιοπρεπών θέσεων εργασίας σε καταπολέμηση της ανεργίας.
Είναι προφανές ότι εκτός από το "παράλληλο νόμισμα", πιστεύουν και στο "παράλληλο σύμπαν"…
Δυστυχώς, ο κ. Τσίπρας και οι Υπουργοί του επιχειρούν να "χτίσουν" το επενδυτικό προφίλ της χώρας πάνω στην θεσμοθετημένη νομοθεσία του 1ου & 2ου Μνημονίου που απορύθμισε την αγορά εργασίας επιβεβαιώνοντας έτσι πως ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑαπ' αυτή βελτιώνοντάς την.
Μετά τις αυταπάτες του Πρωθυπουργού, ήρθε και η εξαπάτηση των Ανέργων, οι οποίοι "αυταπατώμενοι" νομίζουν ότι εργάζονται, μια και καλούνται να πληρώσουν φόρους λόγω των ΤΕΚΜΗΡΙΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ...
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΑΚΕ Ι.Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.