Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Ενισχύει την εξωστρέφειά της η ΕΡΓΟΣΕ. Συμμετοχή σε έργα και προγράμματα στο εξωτερικό

Ενισχύει την εξωστρέφειά της η ΕΡΓΟΣΕ. Η εταιρεία έχει ήδη εξασφαλίσει τρία συμβόλαια για έργα που αφορούν
επενδύσεις τρίτων χωρών, Ευρωπαϊκά Προγράμματα Έρευνας και Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκά Διασυνοριακά Προγράμματα.
Συγκεκριμένα:
-Επελέγη να αναλάβει τον ρόλο του ανεξάρτητου μηχανικού σε έργο που χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων στο Μαυροβούνιο (σιδηροδρομικός σταθμός Podgorica).
-Συμμετέχει σε Κοινοπρακτικό σχήμα με πολλές Ευρωπαϊκές εταιρίες και Οργανισμούς που κέρδισε συμβόλαιο, ύψους 1.700.000 ευρώ, από το Ευρωπαϊκό Ερευνητικό Πρόγραμμα Shift2Rail HORIZON 2020, με στόχο να αναπτύξουν μεθοδολογίες παραγωγής ενέργειας επί του οχήματος για λειτουργία συσκευών σηματοδότησης και επικοινωνίας.
-Συμμετέχει ως leading company στο έργο που επελέγη να χρηματοδοτηθεί από το INTERREG IPA II CROSS-BORDER COOPERATION PROGRAM για την σιδηροδρομική σύνδεση Ελλάδας – Αλβανίας (στο έργο συμμετέχουν ο ΟΣΕ και το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών της Αλβανίας).
Το έργο περιλαμβάνει την μελέτη της σιδηροδρομικής γραμμής Φλώρινα – Κρυσταλλοπηγή – Πογραδετς, καθώς και την σύνδεση της γραμμής με το αεροδρόμιο της Καστοριάς.
metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.