Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Η απόφαση του ΣΕΠΕ στην προσφυγή Μηχανοδηγού για τα ρεπό

Δημοσιεύουμε την απόφαση του ΣΕΠΕ
δίχως σχόλια προς ενημέρωση των μηχανοδηγών και των σιδηροδρομικών γενικότερα. 
Θεωρούμε ότι οι συνάδελφοι έχουν κρίση για να κατανοήσουν την ουσία της συγκεκριμένης απόφασης.







Το blog των Μηχανοδηγών ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ 

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/07/2017

    ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΠΙΤΟΓΥΡΑΣ ΠΗΡΕ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΥΡΟ ΚΛΑΔΟ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ-ΤΩΡΑ ΘΗΜΗΘΗΚΕ ΤΑ ΡΕΠΟ-ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΛΗΡΟΝΟΤΑΝ ΠΕΝΤΕ ΠΕΝΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ-ΤΟΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΝΕ ΟΙ ΡΕΓΚΕΣ-ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ-ΤΡΙΒΗ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΨΑΛΙΔΗΣ -ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΡΟ ΔΕ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ-ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΣ ΠΙΤΟΓΥΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ
    ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΡΑΓΚΜΠΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/07/2017

    Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι.Ο παντελώς ανίκανος πρόεδρος της ΠΕΠΕ έφαγε ακόμα μια σφαλιάρα.Αλλά μαζί του έφαγε σφαλιάρα και η έλξη χωρίς να φταίει. Πήρε στον πάτο και τους μηχανοδηγούς από την ασχετοσύνη του και την μικροπολιτική του.Το ΣΕΠΕ του φίλου του αναγνώρισε ως νόμιμες τις παρεκλίσεις στην χορήγηση των ρεπό.Όταν δε θεωρεί ως κανονικό το 1 ρεπό την εβδομάδα !!!Πιο 5-2; Και ποιο ρεπό;Αυτό που σου δίνει η εργατική νομοθεσία με την λήξη της υπηρεσίας που κάνεις.Σχολάς στις 10:00 το πρωι;Παίρνεις 24 ώρες ρεπό μέχρι τις 10:00 το επόμενο πρωί!!!!
    Καταλαβαίνουν τι έκαναν;
    Αυτό το λάθος τους (ή μήπως το έκαναν επίτηδες) όσο σανό και να ταίσουν τους μηχανοδηγούς όταν θα αρχίσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ να το κάνει σε όλους δεν θα καταπίνεται με τίποτα.
    Η έπαρση του ηγεμόνα ήταν τέτοια που την κατάπτυστη πρόταση του ΣΕΠΕ την θεωρούν επιτυχία πιλότο για όλους τους σιδηροδρομικούς!
    Τι να πει κανείς εκτός απο το ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΧΡΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΕ .
    ΜΑΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/07/2017

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.