Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Σιδηροδρομική άδεια χέρι με χέρι;

Αποτέλεσμα εικόνας για χερι με χερι δωροδοκιαΕπειδή αποκτήσαμε εσχάτως μια ειδίκευση στα σιδηροδρομικά, σας μεταφέρουμε την ιστορία με τη μία από
τις δύο άδειες που έχει δώσει η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων σε ιδιώτες ώστε να πραγματοποιούν εμπορευματικές μεταφορές. Μαθαίνουμε πως η εταιρεία που πήρε την άδεια έχει να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό πρόβλημα.

Οι ανταγωνιστές της εντόπισαν πως μέλος της Ολομέλειας της ΡΑΣ που χορήγησε την άδεια ήταν η σύζυγος ενός ανώτατου στελέχους της εταιρείας! Κάποιοι θεωρούν πως πρόκειται για καραμπινάτη σύγκρουση συμφερόντων. Αλλά και η δεύτερη εταιρεία που πήρε άδεια δεν είναι σε καλύτερη μοίρα.
Όπως και η πρώτη βρίσκεται ακόμα στα χαρτιά, ενώ και εκεί έχει τακτοποιηθεί συγγενής πρώην στελέχους του ομίλου ΟΣΕ. Υπήρχε και ένα πρώην ανώτατο στέλεχος το οποίο μαθαίνουμε πως αποχώρησε.

mononews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.