Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Το δυστύχημα στο Άδενδρο θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί αν τα χρυσοπληρωμένα συστήματα απλά λειτουργούσαν κανονικά. (video)

ΒΟΜΒΕΣ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟ ΑΤΤΙCA
Καταγγελίες για το τι συμβαίνει στον Σιδηρόδρομο από τον πρώην Αρχιμηχανικό του ΟΣΕ κ. Μ. Παναγιώτου.

Bόμβες για την άλωση και του τομέα των σιδηροδρομικών συγκοινωνιών από τη ΖΗΜΕΝΣ και άλλες γερμανικές εταιρείες "έσκασαν" στην εκπομπή "ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ" στο "ΑΤΤΙCA" με τον Στέργιο Καλόγηρο και την Αννα Τσίμου.

Είναι χαρακτηριστική η αποκάλυψη ότι ένα έργο αξίας 35 εκατομ ευρώ με διάφορα κόλπα πήγε στα 210 εκατομμύρια στον ΟΣΕ και παρα τα κόλπα το δίκτυο έμεινε γυμνό τόσο ώστε να γίνει το πολύνεκρο δυστύχημα απο τεχνικές ανεπάρκειες.


Στην εκπομπή αποκαλύψεις με έγγραφα κάνει ο δημοσιογράφος Γιάννης Ντάσκας και ο επι χρόνια επικεφαλής των υπηρεσιών του ΟΣΕ Μάνος Παναγιώτου.

Ο αρχιμηχανικός κ. Παναγιώτου εστιάζει στα πραγματικά αίτια του δυστυχήματος στο Άδενδρο.

Παρατηρείται να υπογράφονται συνεχώς συμβάσεις ανάταξης των συστημάτων ασφαλείας και φωτοσήμανσης οι οποίες τελικά δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ. Παρόλα αυτά στοίχισαν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στο κράτος. Η μη ολοκλήρωση των συμβάσεων αυτών έχει οδηγήσει στην θλιβερή σημερινή κατάσταση του δικτύου όπου δεν δουλεύει κανένα σύστημα ασφαλείας και προστασίας συρμών. Το δυστύχημα λοιπόν θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί αν τα χρυσοπληρωμένα συστήματα απλά λειτουργούσαν κανονικά.

Ολόκληρη η εκπομπή:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.