Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Αντιδρά ο Λαρισαικός στην αφαίρεση της γέφυρας Α.Ι Ρέντη


Δικαίως οι συνάδελφοι επισημάνουν τα αυτονόητα ...

Κύριοι,

Όπως ενημερωθήκαμε τις επόμενες μέρες θα κατεδαφιστεί η γέφυρα που ενώνει τον σιδηροδρομικό σταθμό του Αγίου Ιωάννη Ρέντη με το μηχανοστάσιο του Αγίου Ιωάννη Ρέντη.
Μαθαίνουμε ότι δεν υπάρχει πρόβλεψη να κατασκευαστεί άλλη γέφυρα που θα ενώνει το μηχανοστάσιο με τον σταθμό και που θα πρέπει να πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας γιατί κατασκευάζεται το δίκτυο που ενώνει την Αθήνα με τον Πειραιά με ηλεκτροκίνηση. Σας ενημερώνουμε ότι αυτή η εξέλιξη μας βρίσκει αντίθετους. Με την αποκοπή των δύο εργασιακών χώρων επηρεάζεται η λειτουργία και των τριών εταιρειών (ΟΣΕ,ΕΕΣΣΤΥ,ΤΡΑΙΝΟΣΕ ) γιατί οι συνάδελφοι μας που μετακινούνται για υπηρεσιακούς λόγους για να πηγαίνουν στον σταθμό από το μηχανοστάσιο ή και αντίθετα θα πρέπει να βγαίνουν εκτός από τους εργασιακούς χώρους με ότι αυτό συνεπάγεται. 


Για τον λόγο αυτό ζητάμε σε καμία περίπτωση να μην κατεδαφιστεί η υπάρχουσα γέφυρα πριν κατασκευαστεί η καινούρια με όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας.ΓΙΑ ΤΟΝ Σ.Σ. "ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ"

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ       Ν.Τσικαλάκης                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Β.Βελαώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.