Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Ανακοίνωση από τη ΝΕΑ ΕΛΞΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε ανακοίνωση της συνδικαλιστικής παράταξης ΝΕΑ ΕΛΞΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ για την σημερινή συνέντευξη τύπου της ΠΕΠΕ.

Η παράταξη της Νέας Έλξης - Αναγέννησης θεωρεί ότι η σημερινή Συνέντευξη Τύπου υπήρξε ιδιαιτέρως επιτυχημένη καθώς τονίστηκαν ενδελεχώς οι ιδιαιτερότητες της εργασίας μας και οι αντίξοες συνθήκες (ανενεργά συστήματα ασφαλείας ECTS-GSMR, ελλιπής φωτοσήμανση, μη λειτουργική τηλεδιοίκηση) εντός των οποίων καλούμαστε να εκτελέσουμε με υπευθυνότητα -και πάντα με γνώμονα την ασφάλεια- τα καθήκοντα μας.

Χαιρετίζουμε, λοιπόν, την πρωτοβουλία της ΠΕΠΕ και επιθυμούμε να συνεχιστούν στο μέλλον οι αγώνες του σωματείου για περαιτέρω ενημέρωση.

Σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και τα υπόλοιπα σιδηροδρομικά σωματεία πρέπει να ασκηθεί πίεση στην πολιτεία για την ολοκλήρωση των υποδομών στον ελληνικό σιδηρόδρομο, ώστε το τρένο να παραμείνει το ασφαλέστερο μέσο μεταφοράς για όλους.

ΝΕΑ ΕΛΞΗ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.