Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Τα ξεφτίλισαν ΟΛΑ


ΚΑΤΑΝΤΙΑ ....ΑΗΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ  ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
Για άλλη μια φορά η ηγεσία της συνεξέλιξης και οι πιστοί συνεργάτες της στο φύλλο υπηρεσίας στο ΜΑΙ μεθόδευσαν την αναλογία παρουσιών στην γενική συνέλευση στο ΜΑΙ .
Οι κοι Νίκου και Διδασκάλου έστειλαν σε δρομολόγιο  τις ώρες της συνέλευσης μόνο μέλη της Νέας Έλξης -Αναγέννησης και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ο πανικόβλητος πρόεδρος της ΠΕΠΕ που καταψηφίζεται από τους μηχανοδηγούς σε όλα τα μηχανοστάσια και υπερψηφίζεται ΜΟΝΟ απο στελέχη (που προήχθησαν προσφάτως ) εφαρμόζει τις γνωστές τακτικές του.

Οι επικοντιστές  των προαγωγών προιστάμενοι του φύλλου υπηρεσίας στο ΜΑΙ περισσότερο λειτουργούν ως εκπρόσωποι της παράταξης τους παρά ως προγραμματισμός εργασίας .

Αφου διέλυσαν το μηχανοστάσιο με την ανικανότητα τους και τις προσωπικές εμμονές τους προχώρησαν ακόμα παραπέρα και είπαν να κάνουν την βρώμικη δουλειά <<καθαρίζοντας >> για λογαριασμό της παράταξης  εξασφαλίζοντας το αποτέλεσμα της  ψηφορίας στην συνέλευση.

Ηθικός αυτουργός ο σημερινός πρόεδρος της ΠΕΠΕ και η παρεούλα του.

ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ...ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΣΑΣ 
ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ

Τον βούρκο στον οποίο έχετε πετάξει τον κλάδο δεν θα σας ακολουθήσουμε  αλλά θα τον βγάλουμε από εκεί και θα τον καθαρίσουμε από τις βρωμιές σας.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΤΙΠΟΤΑ

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος6/11/2017

    ε ρε παραγκαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/11/2017

    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΤΟΓΥΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ;-Ο ΚΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΚΑΝΗ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΙΤΟΓΥΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟ ΞΗΝΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ-ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ -ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ
    ΨΑΛΙΔΗ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΨΑΛΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΔΑΜΑΝΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ
    ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΡΑΓΚΜΠΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/11/2017

    Ρε παιδια αμα κανω ασφαλεια λετε να με προσεχει;Γιατι αμα εισαι ασφαλισμενος δεν εχεις αναγκη.Μπαινεις κατευθειαν στους ομιλους του τσαμπιονς λιγκ.Ε Μπίλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/12/2017

    "Σας ζητούμε συγγνώμη αλλά λόγω έλλειψης προσωπικού δεν ήταν δυνατόν να εκδοθεί το εβδομαδιαίο φύλλο υπηρεσίας, θα υπάρξει νεώτερη ενημέρωση αύριο."

    Αύριο τι θα αλλάξει? Θα έχουμε γεννητούρια Μηχανοδηγών?
    Άντε βρε , όλοι στο ΙΑΣΩ αύριο, με λουλούδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/2017

      Εχουν πλακα τα λαμογια.Τα φιλαρακια τους τα εχουν βολεμενα στον προαστιακο .Ο αρχηγος δεν ξερει τι ειναι εφεδρεια εδω και χρονια.Τι ;Να κουραστει; Ασε να τρεχουν 56 χρονων μηχανοδηγοι στα μπαλαστρα .Ξεφτιλες

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος6/12/2017

    Ποσό πονατε ομως.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.