Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

Στις εκλογές του πολιτιστικού στηρίζουμε - Ψηφίζουμε " Αναγέννηση -Ενότητα για τον πολιτισμό στο σιδηρόδρομο "


Στις 29,30, 31 Μαϊου και 1η Ιουνίου 2017


Στην Ελλάδα του σήμερα όπου η ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ, σαν έννοια αλλά και σαν όρος έπαψε να υφίσταται εδώ και εφτά χρόνια, η κοινωνία ολόκληρη, μαζί και οι Σιδηροδρομικοί παλεύουν για τα αυτονόητα.

Μοναδική διέξοδος, στην σκληρή πραγματικότητα, είναι τα πολιτιστικά δρώμενα, που μέσω του Π.Μ.Κ.-ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ όλα αυτά τα χρόνια προσπαθήσαμε να προβάλλουμε αλλά και να καλυτερεύσουμε. 

Η εθελοντική προσφορά όλων μας είναι πάνω από συμφέροντα και αποχρώσεις. Άλλωστε ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ γεννήθηκε στην Ελλάδα, έρχεται από μακριά και θα πάει ακόμα πιο μακριά. Ως εκ τούτου, δεν θα μπορούσε να έχει ΧΡΩΜΑΤΑ. 

Μέσα σε έναν ορυμαγδό χαμένων αξιών παλεύουμε να ενώσουμε με τον Πολιτισμό - που η αξία του είναι διαχρονική - έννοιες, ιδέες, αντιλήψεις, καταστάσεις την ίδια μας τη ζωή. 

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά. 

Ελάτε μαζί μας, στηρίξτε το ψηφοδέλτιό μας ώστε να πραγματοποιήσουμε αυτό το μοναδικό «ταξίδι», να εκπαιδεύσουμε και να μεταφέρουμε τα πολιτιστικά θέματα που μας αφορούν όχι μόνο σε μας αλλά και στα παιδιά μας. 

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, 

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ 
«ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ – ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ».

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

(Μέχρι 4 σταυρούς προτίμησης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.