Παρασκευή, 5 Μαΐου 2017

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης ΔΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

                    ΠΡΟΣ : Μέλη του Δ.Σ. της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.ΘΕΜΑ : Πρόσκληση σε Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σας προσκαλούμε να πάρετε μέρος στην 214η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., που θα πραγματοποιηθεί την 5η Μαΐου
2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 στα γραφεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στην οδό Καρόλου αριθ. 1-3 (6ος όροφος, αίθουσα συνεδριάσεων).  
           Σε περίπτωση κωλύματός σας, παρακαλούμε να αποστείλετε εγκαίρως εξουσιοδότηση προς άλλο μέλος του Δ.Σ. ή να ειδοποιήσετε τη Γραμματέα του Δ.Σ. (τηλ. 213-0121 881 ή 213-0121 670, φαξ 210-5249 131).
ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Έγκριση διενέργειας συνοπτικού Διαγωνισμού σύμφωνα με το άρθρο 327 του Ν. 4412/16 «για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας των εγκεκριμένων χρηστών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.».
2. Έγκριση διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού κάτω των ορίων «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού χώρων και τροχαίου υλικού για τους Διαπεριφερειακούς, Διεθνείς και Εμπορικούς συρμούς Θεσσαλονίκης που χρησιμοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.».
3. Έγκριση διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού κάτω των ορίων «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού τροχαίου υλικού της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. για τους συρμούς που χρησιμοποιούνται στις Προαστιακές διαδρομές Πειραιά – Α.Ι. Ρέντη – Αφιδνών, Αφιδνών – Χαλκίδας, Οινόης – Χαλκίδας, Αθηνών – Άνω Λιοσίων, Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών – Α. Λιοσίων και Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών – Κιάτου.».
4. Λήψη απόφασης επί της από 07-04-2017 Ένστασης της εταιρείας με την επωνυμία «ΑΤΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΕ» κατά της από 04/04/2017 απόφασης-γνωστοποίησης της Επιτροπής του Διαγωνισμού Δ-1713/17 «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού των συρμών Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης καθώς και των χώρων που χρησιμοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. στα Δίκαια και στο Μηχανοστάσιο Αλεξανδρουπόλεως».
5. Έγκριση διενέργειας διαγωνισμού «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών φύλαξης των χώρων του Τμήματος Εμπορευμάτων Θριασίου και του Τμήματος Εμπορευμάτων Συνδυασμένων Μεταφορών Τριγώνου Θεσσαλονίκης».
6. Εμπορικά και τιμολογιακά μέτρα εσωτερικών και διεθνών εμπορευματικών μεταφορών της «ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.» για το έτος 2017.
7. Συγκρότηση Πειθαρχικών Συμβουλίων για το έτος 2017.
8. Προγραμματισμός, έγκριση και υλοποίηση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων ΤΡΑΙΝΟΣΕ έτους 2017.
9. Διαγραφή υπολοίπων με την εταιρεία ΟΑΣΑ Α.Ε. σε εφαρμογή του ΦΕΚ υπ’ αριθ. 2819/B/23.12.2015.
10. Έγκριση δαπανών για υπηρεσιακές συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας και εκτός έδρας μετακινήσεις.
11. Παροχή εξουσιοδότησης προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας για την υπογραφή μεταξύ ΓΑΙΑΟΣΕ Α.Ε. και ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. των ιδιωτικών συμφωνητικών μίσθωσης ακινήτων ιδιοκτησίας ΟΣΕ Α.Ε., τα οποία εγκρίθηκαν με την με αριθμό 174/7/6.11.2014 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.
12. Διάφορα θέματα – Ανακοινώσεις.

   Για την ακρίβεια,                                        
   Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ                                                                
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ                                                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.


ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ                                           ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.