Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Ταξίδι- Γολγοθάς για τους επιβάτες του ΟΣΕ Αθήνα – Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Ελλάς το μεγαλείο σου. Εν έτη 2017 και οι ελληνικοί σιδηρόδρομοι ταλαιπωρούν το επιβατικό κοινό που θέλει
να μετακινηθεί εντός της επικράτειας.
Αυτή την ώρα δεκάδες κόσμου της αμαξοστοιχίας Αθήνας-Θεσσαλονίκης που αναχώρησε στις 18:20 από την πρωτεύουσα βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο σταθμό της Θήβας. Αγανακτισμένοι διαμαρτυρήθηκαν στους υπευθύνους αλλά για πολύ ώρα ουδείς έδινε απαντήσεις.
Το πρόβλημα σύμφωνα με τους υπευθύνους του ΟΣΕ που μίλησαν στο ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ (tilegrafima.gr) αποδίδεται σε τεχνική βλάβη της μηχανής της αμαξοστοιχίας και λόγω της μονής γραμμής στο κομμάτι Οινόης –Τιθοερέας δεν μπορεί να έρθει άλλη μηχανή.
Να σημειωθεί, πως στο ίδιο δρομολόγιο είχε σημειωθεί καθυστέρηση μίας ώρας στο σταθμό της Οινόης και όπως γίνεται αντιληπτό η υπομονή του κόσμου έχει εξαντληθεί ενώ ερωτηματικό αποτελεί τι ώρα θα φτάσουν στους προορισμούς τους.
Είναι ντροπή για τον ΟΣΕ, το υπουργείο Συγκοινωνιών και την ελληνική κυβέρνηση αυτή η κατάσταση, τη στιγμή που ο ίδιος ο πρωθυπουργός προτρέπει τον κόσμο να χρησιμοποιεί μέσα μεταφοράς.
tilegrafima.gr
Εμείς απλά να διευκρινήσουμε πως οι επιβάτες είναι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και όχι του ΟΣΕ. Για πολλοστή φορά γίνεται το ίδιο λάθος σε ένα άρθρο στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.