Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Αθ. Σχίζας (ΓΑΙΑΟΣΕ): Προχωρά η κατασκευή Εμπορευματικών Κέντρων σε Αλεξανδρούπολη και Λάρισα

Πέρα από το Θριάσιο και τη Θεσσαλονίκη, η ΓΑΙΑΟΣΕ προχωρά στην κατασκευή εμπορευματικών κέντρων στην Αλεξανδρούπολη και τη Λάρισα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε
στο 1ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών, που συνδιοργανώνουν το metaforespress.gr και το ypodomes.com, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αθανάσιος Σχίζας.
Κατά τον ίδιο, υπάρχει η ελπίδα το 2018 να έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες διαδικασίες και να προχωρήσει η σύνδεση του Στρατοπέδου του Γκόνου με το σιδηροδρομικό δίκτυο, μέσω της προκήρυξης του απαραίτητου διαγωνισμού.
Επίσης, η ΓΑΙΑΟΣΕ προωθεί στην Αλεξανδρούπολη κατασκευή εμπορευματικού κέντρου, σε ακίνητο 500.000 τ.μ. του δήμου Αλεξανδρούπολης, ενώ κατέχει όμορη έκταση περίπου 350.000 τ.μ.
Ο κ. Σχίζας δήλωσε αισιόδοξος για τα εν λόγω Εμπορευματικών, καθώς συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του επενδυτικού κοινού.
Αναφορικά με το Εμπορευματικό της Λάρισας, στη περιοχή της Γυρτώνης, δήλωσε ότι μέσα στο 2019 η ΓΑΙΑΟΣΕ θα μπορέσει να προχωρήσει το σχετικό διαγωνισμό.
Απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η μεταφορά του σταθμού διαλογής του ΟΣΕ από το Μεζούρλο (εντός του οικιστικού ιστού της πόλης) που βρίσκεται σήμερα, στον χώρο που πρόκειται να κατασκευασθεί το εμπορικό κέντρο.
metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.