Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Τα αυτονόητα από την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αφού πρώτα ζήτησε από το λογιστήριο να εξαιρέσει 2 κωδικούς της πληρωμής προκειμένου να γίνει
έλεγχος (χιλιόμετρα Δ και μετακινήσεις) προχώρησε με έγγραφο που απέστειλε στα Μηχανοστάσια, σε εφαρμογή εγκυκλίου του 2014 που αφορά τα χιλιόμετρα ελιγμών.

Παράλληλα όπως επισημαίνεται, η αποζημίωση των χιλιομέτρων παραμένει ως έχει, όπως έχει αποτυπωθεί και στην σύμβαση του 2016.

Δεν καταλαβαίνουμε ως προς τι ο έλεγχος στις διανυκτερεύσεις του προσωπικού της Έλξης, όταν μάλιστα αυτές προκύπτουν μέσα από τα προγράμματα εργασίας. 
Έχει άραγε εντοπιστεί κάτι από την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που χρήζει εξονυχιστικού ελέγχου;

Τέλος περιμένουμε από την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά τον έλεγχο που θα πραγματοποιήσει στις μετακινήσεις να καταβάλει άμεσα τα δεδουλευμένα από τις μετακινήσεις που έχει πραγματοποιήσει το προσωπικό.

Το blog των Μηχανοδηγών ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/20/2017

    ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΙΤΟΓΥΡΑΣ-ΡΟΜΠΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΗΚΛΙΟ -ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΓΛΗΨΙΜΟ ΣΤΟΝ ΨΑΛΙΔΗ -ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΣΤΡΑΜΠΟΥΛΗΞΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΑ ΤΟΥ Ο ΓΥΜΝΟΣΑΛΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΛΛΟ ΣΑΛΙΟ;
    ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/20/2017

    ο αποτυχημενος που αυτοαποκαλειται προεδρος της ΠΕΠΕ σε καθε δευτερη προταση του τα καταφερε και παλι .Αφησε τους μηχανοδηγους απληρωτους .Τον κοπο τους και τον ιδρωτα τους οι μηχανοδηγοι ΘΑ τον πληρωθουν καποια στιγμη επειδη αυτος θελει να παιζει παιχνιδακια στην πλατη τους.Ελεγε οτι η εγκυκλιος δεν ηταν για να κοπουν λεφτα.Ελεγε οτι το θεμα με παρεμβαση του ειχε λυθει
    Ο ΨΕΥΤΗΣ
    ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΑΝΙΚΑΝΕ

    Μισθοφορος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.