Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Επιστολή Παναγιώτη Κλεπετούνα για την αποκατάσταση της αλήθειας

Με αφορμή δημοσίευση σε σιδηροδρομικό blog που προσπάθησε να αμφισβητήσει την γνησιότητα της ανακοίνωσης της Αναγέννησης λάβαμε και δημοσιεύουμε την
παρακάτω ανακοίνωση με την οποία ο συνάδελφος Παναγιώτης Κλεπετούνας (Μηχανοδηγός ΜΑΙ) βάζει τα πράγματα στην θέση τους και καλεί τους συντάκτες της δημοσίευσης να αποκαταστήσουν την αλήθεια:

Συνάδελφοι
Θέλω να σας ενημερώσω  οτι η ανακοίνωση της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ είναι γνησιότατη  και αληθής καθώς φέρει την επωνυμία της παράταξης .
Η διαγραφή του συναδέλφου Δρίτσα έγινε κατόπιν συνεννοήσεως όλων των ιδρυτικών μελών της παράταξης και είναι οριστική και αμετάκλητη.
Δεν αποδεχόμαστε  αμφισβήτηση της γνησιότητας  της ανακοίνωσης ούτε αμφισβήτηση του περιεχομένου της.
Όπως γνωρίζετε η επαφή μου με τα ηλεκτρονικά μέσα είναι κακή και για αυτό προσφέρθηκε φίλος με το email του για να με εξυπηρετήσει ώστε να κοινοποιήσουμε στα blog  την ανακοίνωση της παράταξης.
Σας καλώ να διορθώσετε άμεσα τα σχόλια σας στην αναρτησή σας και να αποκαταστήσετε την αλήθεια.


Κλεπετούνας Παναγιώτης  επικεφαλής της αναγέννησης και εκλεγμένος στην εξελικτική επιτροπή της Π.Ε.Π.Ε.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/28/2017

    ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΑΜ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑΝΙ ;ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΦΛΟΚ ΠΑΡΕΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΑΕΙ Ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΚ ΟΥΝ.ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ;ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΣΗΜΕΡΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΖΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΕΠΙ.ΓΙΑ ΤΡΟΛ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕ ΓΙΑ ΣΠΑΜ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΡΟΥΦΗΞΕ ΤΟ ΑΒΓΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΣΥΡΙΖΟΠΑΙΣ...ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΤΟΓΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ....
    ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΡΑΓΚΜΠΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/28/2017

    Ρε Κλέπι τι σφαλιάρα ήταν αυτή που να ήξερες και το διαδίκτυο
    Spal

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.