Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Για τον επόμενο μήνα η πληρωμή των αδειών παλαιότερων ετών

Αποτέλεσμα εικόνας για πληρωμήΣύμφωνα με πληροφορίες στην πληρωμή του επόμενου μήνα θα πληρωθούν οι εκκρεμούσες κανονικές άδειες
παλαιότερων ετών. Η υπογραφή έχει ξεκινήσει και περιμένουμε μέχρι την επόμενη πληρωμή η σχετική απόφαση να υπογραφεί για όλους τους συναδέλφους που έχουν υπόλοιπα αδειών προς πληρωμή.

Ελπίζουμε πως μέχρι την επόμενη πληρωμή θα λυθεί και το θέμα των υπερβαλλουσών υπερωριών του 2016 για τον κλάδο της Έλξης. Ένα θέμα που χάρης στην κωλυσιεργία της διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχει δημιουργήσει θυμό και αγανάκτηση στο προσωπικό. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για ώρες που τις έχει δουλέψει το προσωπικό και που φτάσαμε στον Μάιο και ακόμα αιωρούνται. 

Η ΠΕΠΕ πρέπει επίσης να ασχοληθεί σοβαρά με το μεγάλο πρόβλημα που προκύπτει με τις υπερωρίες του προσωπικού (συμπλήρωση ορίου 120 ωρών το εξάμηνο) καθώς μετά και την προσδοκώμενη αύξηση του εμπορευματικού έργου λόγω της ιδιωτικοποίησης του ΟΛΘ (το λιμάνι που δεν θα πούλαγε ο ΣΥΡΙΖΑ) από την εταιρεία συμφερόντων του 
Ιβάν Σαββίδη (κοινοπραξία των Deutsche Invest Equity Partners GmbH, Belterra Investments Ltd. και Terminal Link SAS) το πρόβλημα θα διογκώνεται. 

Το blog των Μηχανοδηγών ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.