Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Ο ΑΚΤΩΡ ακυρώνει τον Σπίρτζη: «Μετρό στη Θεσσαλονίκη το 2021, αν και εφόσον…»

Το Μετρό Θεσσαλονίκης δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί πριν το φθινόπωρο του 2021, αναφέρει στην επιστολή της προς την «Αττικό Μετρό ΑΕ», η ανάδοχος κοινοπραξία
«Άκτωρ», διαψεύδοντας έτσι τις δηλώσεις του υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη, για δοκιμαστική λειτουργία του Μετρό το 2019.
Σύμφωνα με την «Μακεδονία της Κυριακής», η οποία αποκαλύπτει το έγγραφο προς την «Αττικό Μετρό», στην ίδια επιστολή περιγράφεται το ακριβές χρονοδιάγραμμα υλοποίησης και ολοκλήρωσης του έργου και αφήνεται να εννοηθεί ότι ενδέχεται να αποπερατωθεί και μετά το 2021, εάν προκύψει νέα εμπλοκή με τους σταθμούς Αγίας Σοφίας και Βενιζέλου.
Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, στην επιστολή αποκαλύπτεται ότι οι εργασίες των τελευταίων 15 μηνών έγιναν περίπου στο μιλητό και για αυτό ζητείται να αναληφθούν νομοθετικές πρωτοβουλίες για την εκ υστέρων νομιμοποιήση όλων των πεπραγμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.