Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Μείωση του αφορολόγητου περικοπή συντάξεων ,άλλη μια επιτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Για μείωση του αφορολόγητου κοντά στις 6.000 ευρώ, και περικοπή των συντάξεων σε 900.000 συνταξιούχους με το βάρος να
πέφτει πρώτα στους ασφαλισμένους του ΤΕΒΕ, του δημοσίου και μετά σε αυτούς του ΙΚΑ, έκανε λόγο ο Δημήτρης Καμμένος, επικαλούμενος την ενημέρωση που είχαν την Πέμπτη οι βουλευτές των ΑΝΕΛ από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και την Έφη Αχτσιόγλου.
Επίσης, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι «έχει συμφωνηθεί η διατήρηση των πλεονασμάτων στο ύψος του 3,5% για τρία έτη μετά το 2018» και ότι τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από 1ης Ιανουαρίου 2019.
Ο βουλευτής σχολίασε ότι οι διαπραγματεύσεις επικεντρώνονται πλέον στις εργασιακές σχέσεις, ενώ πρόσθεσε ότι όλα τα μέτρα, τα αντίμετρα και ό,τι σχετίζεται με το χρέος θα ενταθούν σε ένα πακέτο συμφωνίας. Υποστήριξε πάντως ότι δεν υπάρχει κανένα νέο μνημόνιο, «καθώς δεν υπάρχει νέα δανειακή σύμβαση».
Για την ΔΕΗ είπε ότι συμφωνεί με τον υπουργό Εσωτερικών Πανό Σκουρλέτη στο κομμάτι που αφορά τη συμμετοχή του δημοσίου στην επιχείρηση, ενώ έκανε γνωστό ότι έχει ζητήσει συνάντηση για να ενημερωθεί από τον αρμόδιο υπουργό Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη.
Ο Δημήτρης Καμμένος παραχώρησε συνέντευξη στον Σκάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.