Σάββατο, 25 Μαρτίου 2017

Χιλιάδες ασφαλισμένοι των ΤΑΠ - ΟΤΕ, ΟΣΕ και ΕΛΤΑ «χάθηκαν» στον δρόμο προς τον ΕΦΚΑ!

Χιλιάδες ασφαλισμένοι του ΤΑΠ - ΟΤΕ, ΟΣΕ και ΕΛΤΑ «χάθηκαν» κατά τη μεταφορά των ασφαλισμένων όλων των
ταμείων στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) σύμφωνα με καταγγελία του Κινήματος Συνταξιούχων, με αποτέλεσμα πολλοί ασφαλισμένοι που καταφεύγουν στα νοσοκομεία, στα διαγνωστικά κέντρα ή σε ιατρεία ανακαλύπτουν ότι είναι ανασφάλιστοι.


«Από ό,τι μας πληροφόρησαν από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, έγινε λάθος διαχείρισης δεδομένων και έτσι παρουσιάστηκε το πρόβλημα αυτό» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση τονίζοντας ότι «ο τραγέλαφος μιας τριτοκοσμικής χώρας σε κατάρρευση» αρχίζει μετά από αυτή την παραδοχή καθώς «κάποιοι ανευθυνουπεύθυνοι έχουν αναρτήσει μια ανακοίνωση, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ζητάει τα εξής εφτά δικαιολογητικά
1. Αίτηση του άμεσα ασφαλισμένου

2. Φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου του άμεσα ασφαλισμένου

3. Φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου του έμμεσα ασφαλισμένου

4. Πρόσφατο ενημερωτικό σημείωμα μισθοδοσίας ή σύνταξης

5. ΑΜΚΑ και του άμεσα ασφαλισμένου

6. ΑΜΚΑ του έμμεσα ασφαλισμένου

7. Το τελευταίο εκκαθαριστικό της εφορίας».


Διερωτάται το Κίνημα Συνταξιούχων «αν όχι υπάρχει κανένας στον ΕΦΚΑ ή στις άλλες υπηρεσίες από τους τόσους ανευθυνουπεύθυνους που να διαθέτει στοιχειώδη λογική και κρίση για να διευθετήσει το πρόβλημα χωρίς την ταλαιπωρία των χιλιάδων ασφαλισμένων που δεν φταίνε σε τίποτα;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.