Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Ξεκίνησε στο ΚΕΚ ΟΣΕ το πιλοτικό προγράμμα σπουδών διτής εκπαίδευσης


 Άρτια οργάνωση από τους υπεύθυνους συναδέλφους της ΕΕΣΤΥ και μεγάλος ενθουσιασμός από τους συμμετέχοντες μαθητές , ας ελπίσουμε ότι το προγράμμα θα κυλήσει με επιτυχία .
Την εφαρμογή, από την Δευτέρα 27 Μαρτίου, του νέου πιλοτικού προγράμματος σπουδών διττής εκπαίδευσης για δυο ειδικότητες τεχνικών επαγγελμάτων, ανακοίνωσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από την Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε.) και τον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ), σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο.

Στο πλαίσιο του προγράμματος, 50 νέοι μαθητευόμενοι θα εκπαιδευτούν υπό πραγματικές συνθήκες εργασίας στις εγκαταστάσεις της ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε. σε δύο ειδικότητες τεχνικών επαγγελμάτων, του Τεχνίτη Ηλεκτρονικών Συσκευών και του Τεχνίτη Μηχανοτρονικού-Ηλεκτρολόγου Οχημάτων. 

Η επαγγελματική σχολή, όπου οι μαθητευόμενοι θα παρακολουθούν τα θεωρητικά μαθήματα βρίσκεται στο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του ΟΣΕ στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, ενώ οι μαθητευόμενοι θα εκπαιδεύονται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε. 

Στην οργάνωση του προγράμματος, συμβολή είχε και ο ΟΑΕΔ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.