Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

«Είχαμε να δούμε Έλληνες αξιωματούχους του σιδηροδρόμου από το 2001»

Στις αρχές Φεβρουαρίου ανώτατα στελέχη των ελληνικών σιδηροδρομικών εταιρειών μετέβησαν στις Βρυξέλλες για συναντήσεις με φορείς της ευρωπαϊκής σιδηροδρομικής
αγοράς.
Οι Έλληνες αξιωματούχοι είχαν συναντήσεις, μεταξύ άλλων, με την Κοινότητα των Ευρωπαϊκών Σιδηρόδρομων (CER), του Shift 2 Rail και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Βιομηχανιών Σιδηροδρόμου (UNIFE).
Σε κάποια από την συνάντηση, ξένος αναφώνησε: «Επιτέλους, είχαμε να συναντήσουμε διοικήσεις ελληνικών σιδηροδρομικών εταιρειών από το… 2001!».
Η ελληνική αντιπροσωπεία «πάγωσε». Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μοναδική είδηση. Ορισμένα από τα στελέχη της ελληνικής αντιπροσωπείας είχαν συναντήσεις με υπηρεσίες της ΕΕ για το γνωστό ζήτημα των κρατικών ενισχύσεων σε ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ.
Μάλιστα, συναντήθηκαν και με τους Ιταλούς της FS, το οποίο φαίνεται ότι δεν ήταν τυχαίο. «Ήρθατε στην Ελλάδα για να μείνετε ή να φύγετε; Όχι, θα μείνουμε και θα επενδύσουμε», τους απάντησαν.
metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.