Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Αποκαλύπτουμε το πόρισμα της ΕΔΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για αποκάλυψηΤο blog των Μηχανοδηγών ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ αποκαλύπτει το πόρισμα της ΕΔΕ.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Καθημερινής, ευθύνη για το μπάχαλο που δημιουργήθηκε στις 11/01/17 έχουν ....οι προηγούμενοι Υπουργοί !!!!!

Διαβάζουμε στην Καθημερινή:

Eυθύνες στους προκατόχους του έριξε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, σχετικά με το μπάχαλο που προκλήθηκε με τον χιονιά στα σιδηροδρομικά δίκτυα της χώρας. Ο ίδιος, μάλιστα, έδωσε εντολή να διενεργηθεί Ενορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ), προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες. Ωστόσο, η εντολή αυτή «πάσχει», αφού οι ελεγχόμενοι, δηλαδή οι διοικήσεις του ομίλου ΟΣΕ, θα πραγματοποιήσουν τον έλεγχο! Κανονικά, όπως αναφέρεται, έπρεπε να συσταθεί επιτροπή στελεχών του υπουργείου ή άλλων φορέων του Δημοσίου, που θα ελέγξει το θέμα. Εκτός αν είναι να ρίξουμε τις ευθύνες στους... άλλους.


Εμάς πάντως δεν θα μας κάνει καθόλου εντύπωση αν δείξει κάτι τέτοιο το πόρισμα. Δηλαδή ότι φταίνε οι προηγούμενοι. Είναι γνωστή η τακτική της Κυβέρνησης να φταίνε πάντα οι άλλοι παρά το ότι βρίσκεται 2 χρόνια στην εξουσία.

Εξάλλου ποιος άλλος μπορεί να φταίει; Οι Διοικήσεις που ο ίδιος όρισε; Ξεχνάτε πως σχετικά πρόσφατα προχώρησε στο μοντέλο της δυαρχίας, ξεχωριστός Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, διαφημίζοντάς το λέγοντας ότι θα είναι καλύτερη η λειτουργία των εταιρειών έτσι;

Πάντως εμείς αναμένουμε με μεγάλη αγωνία το πόρισμα της ΕΔΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.