Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Ο Χρήστος Οικονόμου (Γ.Γ. Πανελλήνιου Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών ΟΣΕ) για τα χθεσινά γεγονότα

Φωτογραφία του Χρήστος Οικονόμου.*από τον προσωπικό λογαριασμό του Χρήστου Οικονόμου στο facebook.
Όλοι εμείς οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ, εργαζομαστε τα τελευταία χρόνια με το ελάχιστο προσωπικό που μας έχει
απομείνει, και προσπαθούμε-χωρίς υπερβολη- "με νύχια και με δοντια" να κρατάμε ανοιχτό ένα δίκτυο μερικών χιλιαδων χιλιομέτρων προκειμένου να κυκλοφορούν τα τρένα με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Πρεπει να σταματήσει επιτέλους η καραμέλα του κακού ΟΣΕ που στρέφει την κοινή γνώμη εναντίον μας και να ψαχτουν - απόδοθούν επιτελους ευθύνες στις κεντρικές πολιτικές επιλογές των τελευταίων χρόνων που θέλουν διελυμενο τον Ελληνικό Σιδηροδρομο. 

Για τον κόσμο που αποκλείστηκε για ωρες μέσα σε λεωφορεία του ΚΤΕΛ λίγο έξω από το Αίγιο φέρειπείν ούτε λόγος. Αλλά τον ΟΣΕ τον χτυπάμε με την πρωτη ευκαιρια, είναι ο "εύκολος στοχος" .

Ας είναι. Μας κάνετε πιο δυνατούς πιο αποφασισμένους. Πιο αποφασισμένους να πολεμήσουμε για έναν ενιαίο και δημόσιο ΟΣΕ για εκσυχρονισμο των υπηρεσιών του για το κοινωνικό σύνολο.

ΥΓ1: Εμεις οι σιδηροδρομικοι οφειλουμε να πούμε μια ελαχιστη συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία του επιβατικου κοινού για το πρόσφατο συμβάν και να τους ζητησουμε την κατανόηση τους. Πραγματικά θέλουμε να γνωρίζει ο κόσμος ότι όλοι μας από τον Πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο εργάτη υπερβαλλουμε εαυτούς νυχθημερον για να τους εξυπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο. Σε όλες τις τεμαχισμενες σιδηροδρομικες εταιρίες. 

ΥΓ2: Πότε τα ΜΜΕ θα ρωτήσουν το ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ γιατί δεν γίνονται οι προβλεπομενες ( βάσει νομου ) προσλήψεις προσωπικού αντί να ασχολούνται σε κάθε ευκαιρία με την εκάστοτε διοίκηση του οργανισμού και τους εργαζόμενους που πάσχιζουν με ότι διαθέτουν και κάνουν τα αδύνατα δυνατά?

ΥΓ3: τα παραπάνω συντάχθηκαν υπό την ιδιότητα μου ως Γενικός Γραμματέας του (Πανελλήνιου) Συλλόγου Διπλωματουχων Μηχανικών του ΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.