Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Κατάπτυστη απάντηση της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο εξώδικο της ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Διαβάζουμε και ξαναδιαβάζουμε την απίστευτη απάντηση που έστειλε η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο σωματείο της ΠΕΠ
ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναφορικά με το εξώδικο της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ (03/01/2017) και δεν πιστεύουμε σε αυτά που γράφει. 

Με την απάντηση αυτή που φέρει την υπογραφή των κ.κ. Θεοχάρη και Τσαλίδη ουσιαστικά χαρακτηρίζει φαντασιόπληκτους τους συναδέλφους του προσωπικού αμαξοστοιχιών μιας και δεν συμβαίνει σχεδόν τίποτα από αυτά που γράφονται στο εξώδικο περί ασφάλειας, τουαλετών και κλιματιστικών ή για όσα λίγα συμβαίνουν φταίει η ΕΕΣΣΤΥ, αλλά είναι προς βελτιούμενη κατάσταση!!!

Οι συνάδελφοι της ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι εξοργισμένοι από το ύφος και το περιεχόμενο της απάντησης. Επίσης και πολλοί συνάδελφοι Μηχανοδηγοί εκφράζουν την οργή τους για το κείμενο αυτό. 

Οι Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που "υπόγραψε" πριν λίγες ημέρες μια από τις πιο μαύρες σελίδες του Σιδηροδρόμου με την αναστολή των δρομολογίων, τώρα καταφέρεται και κατά εργαζομένων που κρατάνε όρθια την ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 

Αναμένουμε από τα σωματεία και την ΠΟΣ να πάρουν θέση και θα καταδικάζουν το κείμενο - ντροπή της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Το blog ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στο σωματείο και τους συναδέλφους της ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Διαβάστε την επιστολή της ΤΡΑΙΝΟΣΕ:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.