Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Επιστολή Δ. Κασκαντίρη: Ευχαριστίες προς το ΔΣ της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή του συναδέλφου Δημήτρη Κασκαντίρη.

Ευχαριστίες προς το ΔΣ της ΠΕΠ Τραινοσέ.
Προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω το ΔΣ της ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ - τοπική γραμματεία ΑΙΡ γιατί μας σκέφτηκαν - ενδιαφέρον κάνει - νοιάστηκαν - πόνεσαν και κατά τη διάρκεια των εορτών

μας έφεραν και τα ανάλογα γλυκίσματα και ιδίως κατά την αλλαγή του καινούργιου έτους. Θέλω να τους ρωτήσω: από την Ιταλία ή από την Ισπανία τα έφεραν; Έχω να τους αναφέρω ότι είχαν πολύ ωραία γεύση και θα μπορούσα να είχα φάει περισσότερα αλλά σκεφτόμουν ότι θα παχύνω και θα πάει τζάμπα ο κόπος μου που κάνω Γυμναστική. Στην 1 Ιανουαρίου 2017 εκτελούσα υπηρεσία 3520/3521 ΑΙΡ - Λειανοκλάδι - ΑΙΡ με ώρα ανάληψης 10.30 και ώρα λήξης 20.40. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον πρόεδρο μας καθώς μου τηλεφώνησε, τον άξιο γενικό γραμματέα μας και τον άξιο και λαμπρό αντιπρόεδρο για ό,τι έκαναν για μας, πριν από εμάς κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας. Φρόντισαν ώστε να είμαστε κι εμείς μέσα στη ζέστη με τις καλύτερες συνθήκες εργασίας και αυτός ήτανε ο βασικός λόγος που δεν αρρωστήσαμε. Με αποτέλεσμα όταν έρχεται η κατάλληλη στιγμή - χρόνος να μας σκέφτονται - μιλούν για μας και να μας τοποθετούν τις κατάλληλες θέσεις - κουτάκια που μας αντιστοιχούν. Σύμφωνα και με την προσωπική τους γνώμη - τοποθέτηση που έχουν πάντα μα πάντα για αυτούς αμείβονται - γίνονται οι καλύτεροι, αυτοί που γνωρίζουν - δουλεύουν πολύ επάνω στο αντικείμενο τους και στο τέλος έρχεται η κατάλληλη ώρα - στιγμή που γνωρίζουν πολύ καλά πως πρέπει να το χρησιμοποιήσουν.
Στις 11/1 εκτελούσα υπηρεσία 52 από ΑΙΡ - Θεσσαλονίκη - ΑΙΡ 8:00 έως 22.50. Και τους ερωτώ διότι δεν το γνωρίζω, υπάρχει γραμμένη γραπτώς σε κάποιο επίσημο χαρτί η λέξη Προϊστάμενος; ή η λέξη Συνοδός;
Σας γράφω το κατωτέρω που μου συνέβη και κατά τη διάρκεια των εορτών: Μπήκα σε ένα ζαχαροπλαστείο και ρώτησα θα ήθελα ένα ωραίο γλυκό. Μάλιστα κύριε από δω περάστε, έχουμε πολύ καλές πάστες, ωραίο μπακλαβά, φοβερό καταΐφι, νοστιμότατες τάρτες και φρέσκο γαλακτομπούρεκο. Κοιτάω από δω κοιτάω από κει και πέφτει το μάτι μου πάνω σε μία Τουλούμπα. Και ερωτώ: τι είναι αυτό εκεί; Ααααα αυτό κύριε μου είπε είναι Τουλούμπα. Και τον ρώτησα...αν δεν το πάρει ο Λούμπας, μπορώ να το πάρω εγώ; Κακό δε βάζει ο νους μου και στη δουλειά μου πάω και όλους τους ανθρώπους εγώ τους αγαπάω. Τώρα αν κάποιος από αυτούς ζητάει το κακό μου προσεύχομαι στους ουρανούς να έχω πλάι μου τον μεγάλο ΘΕΟ ΜΟΥ. Με το θα και θα και θα και με νέα παραμύθια τα σοφά μας τα παιδιά κρύβουν όλη την αλήθεια.


Επίλογος
Και ενώ είπα αν ξυπνήσω το Θανάση θα ψηφίσω, μου άλλαξαν το ξυπνητήρι και στο λήθαργο έχω μείνει. Δεν θέλω τίποτα να πω, στο λάθος δεν θα πέσω, ανώτερος για να φανώ ανθρώπους να εκθέσω.


Κασκαντίρης Δημήτριος 
ΓΠΑ/ΑΙΡ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.