Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Καλαμάτα: Αιχμές ΟΣΕ για τον «Μορέα»

Αποτέλεσμα εικόνας για Καλαμάτα: Αιχμές ΟΣΕ για τον «Μορέα»Aμέλειες και κακοτεχνίες στον αυτοκινητόδρομο και τα έργα του «Μορέα», προκαλούν συσσώρευση υδάτων και
πλημμύρες σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας, με συνέπεια την πρόκληση ζημιών και στην υποδομή του σιδηρόδρομου αλλά και σε ιδιωτικές περιουσίες, επισημαίνει σε έγγραφό του ο ΟΣΕ.
Το συγκεκριμένο έγγραφο δημοσιοποιήθηκε από το Δήμο Καλαμάτας, ο οποίος, από την πρώτη στιγμή μετά τα πλημμυρικά φαινόμενα του περασμένου Σεπτεμβρίου, είχε επισημάνει πως κάποιες ζημιές ενδεχομένως να συνδέονται με τα έργα του «Μορέα» στο εθνικό δίκτυο και έχει μάλιστα κατ΄επανάληψιν ζητήσει -χωρίς αποτέλεσμα- να γίνει σύσκεψη στο υπουργείο για το θέμα.
Πάντως ο ΟΣΕ στο γράμμα του προς το υπουργείο Υποδομών, το οποίο κοινοποιήθηκε και στην Εισαγγελία Καλαμάτας αλλά και στην Περιφέρεια, το Δήμο και άλλους φορείς, υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία ευθύνη για τις πλημμύρες, αντιθέτως μάλιστα έχει υποστεί ζημιές η υποδομή του σιδηρόδρομου από τις πλημμύρες και καλεί το υπουργείο να προχωρήσει άμεσα σε έργα για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.
Οι επισημάνσεις του Οργανισμού, έγιναν μετά από αυτοψία τεχνικού κλιμακίου του ΟΣΕ και κατόπιν συνεχών -εγγράφων και προφορικών- οχλήσεων από κατοίκους ορισμένων περιοχών του Νομού Μεσσηνίας (περιοχή ΤΕΙ Καλαμάτας, περιοχή Θουρίας κ.λπ), όπως τονίζεται.
ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.