Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

Νέα πεζογέφυρα, έως τις 15 Απριλίου, στην έξοδο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αθηνών

Στα πλαίσια της ολοκλήρωσης του έργου της ηλεκτροκίνησης του Σιδηροδρομικού Σταθμού Αθηνών (Σταθμός Λαρίσης),
καθαιρέθηκε, χτες το βράδυ, στην περιοχή της εξόδου του Σιδηροδρομικού Σταθμού, η παλαιά μεταλλική άνω πεζοδιάβαση, που λειτουργούσε για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής, καθώς από κάτω διέρχονταν οι συρμοί του τραίνου.
Λόγω της παλαιότητας της πεζογέφυρας, αλλά και λόγω της αδυναμίας διέλευσης των καλωδίων που είναι απαραίτητα για την ηλεκτροκίνηση των συρμών, προβλέφθηκε η καθαίρεση της και η αντικατάσταση της με νέα.
Η νέα πεζογέφυρα θα κατασκευαστεί έως τις 15 Απριλίου του τρέχοντος έτους και θα πληροί όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις ασφάλειας και λειτουργικότητας και θα μπορεί να εξυπηρετήσει και άτομα με ειδικές ανάγκες.
Η ΕΡΓΟΣΕ διαβεβαιώνει τους κατοίκους της περιοχής πως με τη νέα, σύγχρονη κατασκευή, θα εξυπηρετούνται όλοι οι πολίτες, ανεξαρτήτως ηλικίας και κινητικής κατάστασης.
Το μεσοδιάστημα έως την κατασκευή της νέας πεζογέφυρας, οι πολίτες μπορούν να εξυπηρετηθούν από την υπόγεια πεζοδιάβαση που βρίσκεται 250 μέτρα πριν τη πεζογέφυρα που καθαιρέθηκε.
metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.