Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Γιατί τέτοια κωλυσιεργία σε ένα τόσο απλό ζήτημα;

Αποτέλεσμα εικόνας για σκεψηΕίναι πραγματικά ακατανόητο αυτό που συμβαίνει. Ένα θέμα που χρειάζεται μόνο λίγα λεπτά για να δοθεί λύση, να περιφέρεται από την αρχή της εβδομάδας και να προκαλεί θυμό και αγανάκτηση στο προσωπικό της Έλξης.

Μιλάμε για την μεταφορά υπηρεσιών μεταξύ των κυκλωμάτων των Μηχανοδηγών της Πάτρας και αυτών στα οποία εμπλέκονται οι Μηχανοδηγοί από την Τρίπολη. Με την αλλαγή των κυκλωμάτων και την ανάληψη διανυκτερεύσεων από το Μηχανοστάσιο Πάτρας προέκυψε πρόβλημα με τους Μηχανοδηγούς της Τρίπολης όσον αφορά την διευκόλυνση της μετάβασής τους από την Τρίπολη στο Κιάτο.

Το θέμα έφεραν και στο πρόσφατο Δ.Σ της ΠΕΠΕ συνδικαλιστές της ΝΕΑΣ ΕΛΞΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και συμφωνήθηκε να γίνει η αμοιβαία μεταφορά υπηρεσιών. 

Μάλιστα όπως μας πληροφόρησαν συνάδελφοι που εμπλέκονται στον Προαστιακό, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την αλλαγή αυτή είτε από πλευράς Πάτρας είτε από πλευράς Κιάτου.

Όλοι απορούν και δεν μπορούν να εξηγήσουν που κολλάει ένα τόσο απλό θέμα και δεν λύνεται. Ελπίζουμε πως το συντομότερο θα δοθεί λύση στο πρόβλημα που ταλανίζει τους συναδέλφους της Τρίπολης.

Το blog των Μηχανοδηγών ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.