Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Αυταρχικές συμπεριφορές δεν είναι αποδεκτές

Τις τελευταίες ημέρες έλαβε χώρα ένα γεγονός το οποίο είναι κατακριτέο και θα πρέπει και η ΠΕΠΕ αλλά και η ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ να το λάβουν σοβαρά
υπόψιν τους.

Συνάδελφος της κίνησης επιτέθηκε φραστικά με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς, αλλά και με απειλές, κατά γυναίκας Βοηθού Μηχανοδηγού για τον τρόπο εκτέλεσης των καθηκόντων της.

Οι γυναίκες Βοηθοί οι οποίες δείχνουν πραγματικά μεγάλο ζήλο ώστε να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους και τα μέχρι στιγμής δείγματα είναι τέτοια που χρίζουν επιβράβευσης και όχι επικριτικών σχολίων.

Επειδή ο συνάδελφος έχει πολλά χρόνια εμπειρία θα γνωρίζει φυσικά πως ο καθ ύλην αρμόδιος για τον Βοηθό Μηχανοδηγό είναι ο Μηχανοδηγός και κατ' επέκταση οι Προϊστάμενοί του Μηχανοστασιάρχες, και θα πρέπει να σταματήσει να συμπεριφέρεται με τρόπο τέτοιο που μόνο καλό δεν κάνει, σε εποχές δύσκολες για τον εργασιακό χώρο. Το μόνο που μας λείπει αυτή την στιγμή είναι η διχόνοια μεταξύ των συναδέλφων. 

Ο Μηχανοδηγός γνωρίζει πολύ καλά και μπορεί να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες όταν εκπαιδεύει έναν Βοηθό.

Εάν διαπιστώσει κάτι ο Προϊστάμενος της Αμαξοστοιχίας μπορεί να απευθυνθεί στον Μηχανοδηγό και όχι στον Βοηθό.

Η ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ να εγκαλέσει τον συνάδελφο στην τάξη και να περιοριστεί στα καθήκοντά του.

Δεν θα επιτρέψουμε ξανά αυταρχικές συμπεριφορές κατά συναδέλφων.

Το blog των Μηχανοδηγών ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.