Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Τον Σπίρτζη δείχνει ο Μητρόπουλος για την άρση της ασυλίας του

Τον απερχόμενο αναπληρωτή υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη «δείχνει» για το αίτημα άρσης της ασυλίας του ο Αλέξης Μητρόπουλος. Αυτή η δήλωση έρχεται μετά τις καταγγελιές στην εκπομπή Ακραίως στον ΣΚΑΪ ότι κυβερνητικό
στέλεχος ζήτησε από τον οικονομικό εισαγγελέα την άρση της ασυλίας του για την υπόθεση φοροδιαφυγής.
Κάποια κανάλια ποντάρουν πως θα μπει ο Σπίρτζης επικεφαλής στην περιφέρεια Αττικής, πάνω από τον ηρωϊκό Πάντζα, και τον Αθανασίου, και πάνω απ' όλους μας δήλωσε ο Αλέξης Μητρόπουλος από το βήμα της Πανελλαδικής συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ. 
«Άρχισε πόλεμος σπίλωσης άνευ προηγούμενου εις βάρος μου, τα αποκάλυψα αυτά και στον Αλέξη Τσίπρα και στον Αλέκο Φλαμπουράρη» αποκάλυψε επίσης.
Ο κ. Μητρόπουλος ανέφερε ακόμη, μεταξύ άλλων, για το θέμα της «σπίλωσής» του ότι δεν υπάρχει φορολογική εκκρεμότητα, ότι τα έχει πει όλα στα κανάλια, ότι «ο σύντροφος πρόεδρος έχει όλον τον φάκελο»
Νωρίτερα, ο κ. Μητρόπουλος είχε προβεί σε καταγγελία - βόμβα ότι ο αρμόδιος για την καταπολέμηση της διαφθοράς υπουργός Παναγιώτης Νικολούδης τού αποκάλυψε ότι κυβερνητικό στέλεχος πήρε την πρωτοβουλία να δώσει εντολή στον εισαγγελέα να πάει ο φάκελος αίτησης άρσης ασυλίας του στη Βουλή.
Ο τέως αντιπρόεδρος της Βουλής στις 11 το πρωί, στη Βουλή, παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, θα μιλήσει σχετικά με τη φορολογική του υπόθεση.
newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.