Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Συμπεράσματα και αλήθειες από τις συναντήσεις με τους Διευθύνοντες ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΟΣΕ

Αποτέλεσμα εικόνας για συμπερασμαΠρος μεγάλη μας ευχαρίστηση ήρθαν και ο κ. Ζηλιασκόπουλος και ο κ. Θεοφανόπουλος να επιβεβαιώσουν όσα εμείς φωνάζουμε, ότι η κυβέρνηση πήρε τα αποθεματικά των εταιρειών και τους έχει δέσει τα χέρια, αφού σκόπευαν με αυτά τα λεφτά να προχωρήσουν σε κινήσεις αναπτυξιακές.


Χρήματα που είναι άγνωστο το πότε θα επιστραφούν (αν επιστραφούν) και που δεν πήγαν για να τοκιστούν όπως φιλοκυβερνητικοί συνδικαλιστές παραμύθιαζαν τους Σιδηροδρομικούς και που χωρίς κανένα ίχνος ευθιξίας δεν έχουν βγει μέχρι σήμερα να παραδεχτούν ότι κορόιδεψαν τον κόσμο.

Ακούσαμε και τους 2 Διευθύνοντες να στέκονται στην αποδεδειγμένη έλλειψη
Μηχανοδηγών και πως πρέπει να δοθούν λύσεις άμεσα.

Έκπληκτοι τότε ακούσαμε συνδικαλιστή της συνεξέλιξης να δίνει φωτογραφίες στον κ. Ζηλιασκόπουλο με το κύκλωμα υπηρεσίας και να του λέει επί λέξη:

" Μιλάμε για έλλειψη Μηχανοδηγών και αν πάρουμε το κύκλωμα εργασίας του ΜΘ τι βλέπουμε; 35 να εργάζονται και 22 (άδειες και ρεπό) να κάθονται. Που φαίνεται η έλλειψη;!!!!!

Η αμηχανία όλων των μελών ήταν κάτι παραπάνω από έκδηλη στα πρόσωπά τους.

Και εκεί που όλοι δεν πιστεύουμε αυτά που ακούμε, μιλάει ο κ. Ζηλιασκόπουλος (ο οποίος έμεινε και αυτός προς στιγμήν έκπληκτος) και λέει, "άλλα γνωρίζω εγώ" και "δώστε μου αυτά τα στοιχεία"....

Και συνεχίζει ο συνάδελφος και λέει εμείς θέλουμε το 60-61, και το 52 - 55, είμαστε μεγάλοι σε ηλικία, τα εμπορικά δεν μπορούμε να πάμε, τα επιβατικά τα πάμε!!!!!

Μιλάμε για τοποθέτηση τιτανομεγιστοτεράστιου συνδικαλιστή. 

Την τοποθέτηση αυτή του συναδέλφου την ξέρουν οι συνάδελφοι που τον ψηφίσαν στο ΜΘ;
Πολύ αμφιβάλουμε. Και αν είναι έτσι γιατί τότε ψάχνεται ο πρόεδρος για επίκουρους για το ΜΘ; 

Αρκετά με τα παιχνιδάκια σας.

Τα παιχνιδάκια στις πλάτες του κλάδου για μικροπολιτική και για την εξυπηρέτηση των κολλητών σας τέλος. Δεν έχετε κανένα δικαίωμα να παίζεται με τον κλάδο.

Σταματήστε τις κουτοπονηριές.

Μιλάει για κακό προγραμματισμό από τον υπεύθυνο προγραμματισμού του ΜΘ.

Ο εκλεγμένος συνάδελφος καταγγέλλει μέλος του Σωματείου στον Διευθύνοντα χωρίς πρώτα να έχει ενημερώσει το Δ.Σ της ΠΕΠΕ;

Ουδέποτε είχε εισηγηθεί τέτοιο θέμα ο συνάδελφος σε προηγούμενο Δ.Σ. παραβιάζοντας κατάφορα τον κώδικα δεοντολογίας. Αν και αμφιβάλουμε αν ξέρει τι σημαίνει κώδικας δεοντολογίας.

Και αν προεκλογικά έχουν τάξει θέσεις για να πάρουν ψηφαλάκια ας βγούνε να πούνε ότι ήταν ψέματα και όχι να κάνουν χτυπήματα  κάτω από την μέση.
   
Σοβαρευτείτε.
Εκπροσωπείτε όλους τους Μηχανοδηγούς και όχι μόνο την παράταξή σας.

Σε αυτή την  κρίσιμη στιγμή για το Σιδηρόδρομο θα πρέπει όλοι να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα.

Το blog των Μηχανοδηγών ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

1 σχόλιο:

  1. Ήταν τέτοιο το σοκ της τοποθέτησης του συναδέλφου από την Θεσσαλονίκη που ξεχάσαμε να σας πούμε πως όταν ο κ. Ζηλιασκοπουλος έλεγε πως το οξυγόνο της εταιρείας είναι το εμπορικό και πως αν χαθεί, χαθήκαμε, ο πρόεδρος δεν έκανε ούτε κιχ.....

    Δεν είπε τίποτα από εκείνες τις βαρύγδουπες δηλώσεις για απεργίες στα εμπορικά.
    Και που να πει. αυτά τα λέει στους συναδέλφους για εσωτερική κατανάλωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.