Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Θα ασχοληθεί κανείς με την κατάσταση στην Ειδομένη;

Αποκαταστάθηκε εδώ και λίγες ώρες η Σιδηροδρομική σύνδεση μεταξύ Σκοπίων και Ελλάδας, η οποία είχε διακοπεί από εχθές εξαιτίας της κατάληψης της γραμμής μεταξύ Ειδομένης και Γευγελή, στην οποία
είχαν προβεί λαθρομετανάστες.

Οι λαθρομετανάστες που κατοικοεδρεύουν στο ύψος της ουδέτερης ζώνης μετά την Ειδομένη, εχθές έκαναν κατάληψη της γραμμής σε εκείνο το σημείο. Εκεί δεν αναλάμβανε κανείς να τους πειράξει από τις 2 χώρες λόγω ότι είναι ουδέτερο έδαφος.

Το αποτέλεσμα ήταν να διακοπεί η κυκλοφορία, το δρομολόγιο της επιβατικής  αμαξοστοιχίας 334 μετά την Ειδομένη να συνεχιστεί με λεωφορείο, ενώ ακυρώθηκε τα εμπορικά.

Οι μετανάστες δεν γίνονται αποδεκτοί από τα Σκόπια, δεν θέλουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα και έτσι έχουν εγκατασταθεί εκεί. Μεταβαίνουν καθημερινά στην Ειδομένη όπου και ψωνίζουν για να φάνε.

Άραγε υπάρχει κάποιος να δώσει λύση στην ταλαιπωρία αυτών των ανθρώπων και στο ψυχολογικό μαρτύριο που περνάνε οι Μηχανοδηγοί που καθημερινά τους βρίσκουν να περπατάνε μέσα στην γραμμή;

Το blog των Μηχανοδηγών ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.