Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

Στη διάθεση του επιβατικού κοινού η στάση «Ακταίο» του Προαστιακού Πάτρας


Ξεκίνησε η λειτουργία της στάσης «Ακταίο» του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Πάτρας. Η στάση βρίσκεται μεταξύ Αγίου Βασιλείου – Ρίου και τα δρομολόγια, που εξυπηρετούν το επιβατικό κοινό στη στάση Ακταίο, θα εκτελούνται κάθε μια ώρα.


Σύμφωνα με στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η δημιουργία του Προαστιακού Σιδηρόδρομου Πάτρας αποτελεί επιτυχία, καθώς σήμερα αποτελεί το βασικό μέσο μετακίνησης των κατοίκων.
Ενδεικτικά, η επιβατική κίνηση που παρουσίασε ο Προαστιακός Πάτρας, το 2012, ανήλθε στους 1.340.000 επιβάτες, ενώ το 2013 μετακινήθηκαν 1.430.000. Η αυξητική τάση συνεχίστηκε το 2014, όπου ο αριθμός των επιβατών έφτασε στους 1.600.000.   
Η πρώτη πετυχημένη συνεργασία ΤΡΑΙΝΟΣΕ – αστικού  ΚΤΕΛ
Ιδιαίτερη επιτυχία έχει σημειώσει η συνεργασία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με τα αστικά Κ.Τ.Ε.Λ Πάτρας, η οποία αποτελεί μοντέλο διαμεταφορών και δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να μεταβούν στο Πανεπιστήμιο και το Νοσοκομείο Πατρών, με μια μετεπιβίβαση στο σταθμό Καστελόκαμπου, από το τραίνο σε αστικού τύπου λεωφορεία, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται κάθε μία ώρα από τις 06:46 έως τις 22:46.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.