Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης Δ.Σ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Τα θέματα μας τα έστειλε ο συνάδελφος Β. Ζαβογιάννης.
 
1. Κατακύρωση του ανοικτού διεθνούς Διαγωνισμού Δ-1419/14 «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού χώρων και Τροχαίου Υλικού για τους συρμούς Πελοποννήσου και τα λεωφορεία Αμαξοστασίων Ασπροπύργου (Θριάσιο) και Πάτρας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.» στην εταιρεία «ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. – ΚΕΝΤΖΑΚΗΣ Γ. Ο.Ε.». 
2. Έγκριση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών μίσθωσης δωματίων από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. σε ξενοδοχείο στην πόλη της Θεσσαλονίκης. 


3. Ειδική Συμφωνία μεταξύ των Σιδηροδρομικών Επιχειρήσεων «ΤΡΑΙΝΟΣΕ» και «CFARYM TRANSPORT» με αντικείμενο τη μεταφορά εμπορευματοκιβωτίων (UTI) με τακτικές αμαξοστοιχίες και με εφαρμογή κατά το έτος 2015. 

4. Διάφορα Θέματα-Ανακοινώσεις. Ενημέρωση σχετικά με την κατάρτιση μεταξύ των σιδηροδρομικών επιχειρήσεων ΤΡΑΙΝΟΣΕ, CFARYM και ZS «Μνημονίου Αμοιβαίας Κατανόησης με αντικείμενο τη συνεργασία με σκοπό την κοινή οργάνωση των σιδηροδρομικών μεταφορών containers από/προς τον Λιμένα Νέου Ικονίου».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.