Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Ξεκινούν οι συνομιλίες στην ΟΣΥ για ΕΣΣΕ


Με την ακόλουθη δήλωση - πρόσκληση το συνδικάτο των εργαζομένων Ο.Α.Σ.Α. καλεί την Διοίκηση της ΟΣΥ ΑΕ, σε έναρξη συνομιλιών για την υπογραφή Ε.Σ.Σ.Ε.
Σε απάντηση που εξέδωσε άμεσα η διοίκηση τους "καλεί  σε συνάντηση τη Δευτέρα 29/12/2014 στο πλαίσιο της έναρξης διαλόγου για εργασιακά ζητήματα, μέσα στα όρια που επιτρέπουν οι ισχύοντες νόμοι"
Θα παρακολουθούμε το θέμα και θα σας ενημερώσουμε άμεσα για την εξέλιξη των συζητήσεων




ΔΗΛΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Του «ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  Ο.Α.Σ.Α & ΘΥΓΑΤΡΙΚΩΝ ΑΥΤΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ», που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Ικτίνου αριθμ. 4 και εκπροσωπείται νόμιμα

                                                           ΠΡΟΣ



Την Ανώνυμη συγκοινωνιακή εταιρεία  με την επωνυμία Οδικές Συγκοινωνίες «ΟΣΥ ΑΕ» που  εδρεύει στον Αγιο Ι. Ρέντη Αττικής και όπως εκπροσωπείται νόμιμα.

                                                     ---------------------


Τηρώντας  τις νόμιμες διαδικασίες και εφαρμόζοντας τις ισχύουσες διατάξεις, σας απευθύνουμε πρόσκληση για διαπραγματεύσεις με σκοπό την κατάρτιση και την υπογραφή Συλλογικής  Σύμβασης Εργασίας ενόψει της λήξεως της ισχύουσας,  οι όροι της οποίας θα αποτελούν συνέχεια των ρυθμίσεων της ισχύουσας ΣΣΕ καθώς και αυτών των προηγουμένων ετών.

Σε κάθε περίπτωση το Συνδικάτο Εργαζομένων Ο.Α.Σ.Α διατηρεί το δικαίωμα και επιφυλάσσεται για την προβολή εξειδικευμένων αιτημάτων.  

 


                                        

                                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.