Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Χαμός χθες στον προαστιακό Αθηνών



Μια καλή δικαιολογία στα αφεντικά τους θα πρέπει να βρουν οι Αθηναίοι, αφού το πρωί της Δευτέρας με απίστευτη ταλαιπωρία διεξάγεται η διεξαγωγή των δρομομολογίων του Μετρό και του Προαστιακού.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 07:00, σταμάτησε να διεξάγεται η κυκλοφορία από Δουκίσσης Πλακεντίας για αεροδρόμιο, χωρίς να υπάρχει καμία ενημέρωση για το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στο δρομολόγιο των 06:45 από Αεροδρόμιο για Κιάτο, οι επιβάτες αναγκαστικά άλλαξαν συρμό στην Δουκίσσης Πλακεντίας, περιμένωντας μάλιστα περίπου μισή ώρα για να αναχωρήσει ο προαστιακός.

Όπως επιβάτης θέλει να μετακινηθεί στις στάσεις Παλλήνης, Παιανίας, Κορωπίου καθώς και αεροδρόμιο, θα πρέπει να το κάνει μέσω λεωφορείου, μέχρι να υπάρξει νέα ενημέρωση από το Μετρό.

Πάντως η ταλαιπωρία επηρεάζει και άλλες στάσεις, αφού υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να μην μπορούν να φτάσουν εγκαίρως στις δουλείες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.