Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Απάντηση του ΟΣΕ για τις τουαλέτες στον επιβατικό σταθμό Θεσ/κης

Απάντηση στην ιστοσελίδα seleo και σε όσους αναδημοσίευσαν ή ... αποκάλυψαν (!!) πρόβλημα σχετικά με τις τουαλέτες στον επιβατικό σταθμό Θεσ/κης δίνει με ανακοίνωση του ο ΟΣΕ στην οποία αναφέρει ότι το δημοσίευμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. 
Διαβάστε την ανακοίνωση









   ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΑΛΕΤΩΝ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΣΕ ΧΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ Α.Μ.Ε.Α.

   ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΕI

πηγη seleo.gr ,sidirodromika nea
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.