Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Η κατάσταση στην Ειδομένη χειροτερεύει(βίντεο)


Η αναρτησή μας με την κατάσταση στην Ειδομένη έκανε το γύρο του διαδικτύου.
Συνολικά πάνω από 3100 άτομα την είδαν .Η ανάρτηση  πατήστε εδώ και εδώ πατήστε εδώ νο2 έκανε τον κύκλο της  και σε διάφορα υπουργεία μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τους παραλογισμούς των Σκοπιανών  που ήθελαν να κατασχέσουν εμπορικό τρένο καθώς κατηγορούσαν  την Ελλάδα για παράνομη διακίνηση μεταναστών!!!

Επίσης να θυμίσουμε οτι οι συνάδελφοι μηχανοδηγοί αντιμετωπίστηκαν σαν εγκληματίες από τους Σκοπιανούς και μεσολάβησαν απο σωματεία μέχρι υπουργεία για να λυθεί το θέμα.
Σήμερα δημοσιεύουμε το βίντεο από  τον εξαίρετο συνάδελφο μηχανοδηγό Λειβαδιώτη Δ και μαχητικό μέλος της ΠΕΠΕ που αναρωτιέται τι πρέπει να γίνει για την κατάσταση.
Στο βίντεο φαίνεται πεντακάθαρα δεκάδες μετανάστες να εισέρχονται πεζοί μέσα από την σιδηροδρομική γραμμή παράνομα στην χώρα μας (αλλά αυτός ο τομέας ανήκει σε άλλους να επιληφθούν και όχι σε εμάς) με μεγάλο κίνδυνο για την ζωή τους.
Εμάς μας ενδιαφέρει η ασφάλεια αυτών των ανθρώπων και ο εργασιακός κίνδυνος που προκύπτει για τον μηχανοδηγό
Μπράβο στον  συνάδελφο για το βίντεο
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.