Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Μεθοδεύσεις;Ευχαριστούμε αλλά δεν θα πάρουμε


Παράξενα εως αποκρουστικά τα μηνύματα που φθάνουν στα αυτιά μας.
Μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών ,πτυχίων κλπ που πραγματοποιήθηκε στον όμιλο αποκαλύφθηκαν πολλά που συντάραξαν την σιδηροδρομική οικογένεια.

Αυτοί που χρησιμοποίησαν μεθόδους παράνομες για αλλαγή κλάδων ,αναρρίχηση στην ιεραρχία , συνδικαλιστική δράση,και πολλά άλλα  στην ουσία ξεγυμνώθηκαν στα μάτια των σιδηροδρομικών ,που έμειναν με ανοιχτό το στόμα με τις αποκαλύψεις του ελέγχου.
Πλέον είμαστε στο διάστημα μετά τον έλεγχο και τον λόγο τον έχει το πειθαρχικό δίκαιο αλλά και η οργή όσων παρέμεναν στο περιθώριο ενώ διέθεταν τα τυπικά προσόντα.
Πιθανή μεθόδευση για συγκάλυψη δεν θα γίνει αποδεκτή από κανέναν και ειδικότερα από αυτούς που υπέστησαν τις ηθικές και οικονομικές βλάβες από την δράση  των απατεώνων.
Δεν θα γίνει καμία μεθόδευση αποδεκτή  με μερικούς να επιστρέφουν στην αρχική ειδικότητα αλλά να διατηρούν θέσεις προισταμένων σε κλάδους που δεν έχουν καμία σχέση πλέον και κακώς τοποθετήθηκαν.
Δεν θα γίνει καμία μεθόδευση αποδεκτή για ασυλία ή ατιμωρησία.
Δεν θα γίνει καμία μεθόδευση αποδεκτή για παραμονή σε συνδικαλιστικό θώκο καθώς οι εργαζόμενοι στην ουσία εξαπατήθηκαν.
Στην περίπτωση που προσπαθήσουν να εφαρμόσουν τέτοια αίσχη θα καταγγείλουμε ονομαστικά στην δικαιοσύνη και στον τύπο όλους τους άμμεσα εμπλεκόμενους αλλά και όλους τους (εργαζόμενους,πολιτικούς,υπηρεσιακά στελέχη) που θα αποπειραθούν να συγκαλύψουν τέτοιες ανομίες.

το blog των μηχανοδηγών
ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.