Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Η εγκύκλιος για τις μετατάξεις στην έλξη

Διαβάστε την εγκύκλιο για τις μετατάξεις στην έλξη,προυποθέσεις κλπ.
Η παρακάτω εγκύκλιος αποτελεί την επιβράβευση των προσπαθειών του σωματείου αλλά και την δική μας επιβράβεσυση .Πρωτοι από όλους γράψαμε με αναρτησή μας για μετατάξεις στην έλξη και η είδηση προκάλεσε μεγάλη χαρά σε συναδέλφους από ολους τους κλάδους που θέλουν να γίνουν μηχανοδηγοί.Σε άλλους η είδηση προκάλεσε πανικό και έχασαν το χρώμα τους και μίλαγαν για εγκύκλιο που δεν υπήρχε,για μετατάξεις φαντάσματα,για παιδομαζώματα και άλλα καραγκιοζιλίκια.

 Ούτε μια ημέρα δεν πέρασε από όσα γελοία ανέβαζαν στο διαδίκτυο και η εγκύκλιος βγήκε στην δημοσιότητα με αποτέλεσμα να βάλουν την ουρά στα σκέλια και να κάνουν πάλι την στρουθοκάμηλο.
Το κορυφαίο είναι ότι μας απείλησαν κιόλας!!!Αυτοί που νοιάζοταν για τον κλάδο και ήθελαν κόσμο στην έλξη απειλούν προς όλες τις κατευθύνσεις καθώς το ξεβράκωμα που έπαθαν ήταν ακαριαίο.
Οι επαγγελματίες συνδικαλιστές είναι αυτοί  που από την πρώτη ημέρα  διορισμού τους έγιναν συνδικαλιστές και μάλιστα όχι με την αξία τους αλλά κατέντολή του ισχυρού κομματικού μηχανισμού που είχε το ΠΑΣΟΚ τότε.Οι παντελώς άγνωστοι του τότε διορίστκαν το 2004 και έγιναν συνδικάλες το 2004.Αυτούς που κατηγορεί ο γκαιμπελίσκος διορίστηκαν και έγιναν συνδικαλιστές μετά από 15 χρόνια..Ποιός είναι ο επαγγελματίας λοιπόν;
Οσο για τις μαγκίτσες που ανεβάζουν διάφοροι στο διαδίκτυο να ξέρουν ότι θα τους κάνουμε ξεφτίλα σε δευτερόλεπτα για ξέρουμε ΠΟΛΛΑ....ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...
Διαβάστε την εγκύκλιο που προκάλεσε εγκεφαλικά στην ομαδούλα
Εγκύκλιος πατήστε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.