Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Για εμάς δεν υπάρχουν προβλήματα με τα αναδρομικά χιλιόμετρα

ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΣΤΕΙΕΣ     ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ
Και εξηγούμε:
Η συλ. σύμβαση εργασίας έχει ημερομηνία έναρξη ισχύος .Μετά από αυτή την ημερομηνία μετράει ο χρόνος αντίστροφα για όλες τις αλλαγές προς πραγματοποίηση.

Αφού έγινε η παρουσίαση του νέου προγράμματος της πληροφορικής καταγραφής και υπολογισμού των χιλιομέτρων,( όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει με αναρτησή μας στο blog των μηχανοδηγών ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ) , απομένει η πραγματοποίηση της πληρωμής τους συμπεριλαμβανομένων και των αναδρομικών.
Ανεξάρτητα αν το πρόγραμμα θα ξεκινήσει να τρέχει από την 1-8-2014 δεν είναι αποδεκτές αστείες δικαιολογίες για την μη πληρωμή τους.
Εν έτει 2014 την εποχή της τεχνολογίας και με πλήρη γραμματειακή υποστήριξη στα μηχανοστάσια η διοίκηση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και να τιμήσει τις υπογραφές της.
Τα δεν ξέρω,δεν θέλω ,δεν μπορώ και άλλες αρλούμπες και αστειότητες δεν γίνονται αποδεκτά.
Αν αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στην εργασία τους να το δηλώσουν και η διοίκηση να αναλάβει τις ευθύνες της από εκεί και μετά.

Να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν την εποχή του μολυβιού και του χαρτιού είχαμε τον υπολογισμόχιλιομέτρων,κανονικότητας,ακριβείας,ανάκτησης κλπ και έβγαιναν όλα στην ώρα τους

Επειδή παιχνιδάκια στην πλάτη των μηχανοδηγών δεν αποδεχόμαστε και ούτε μασάμε κουτόχορτο θέλουμε να δηλώσουμε στους πονηρούς  εντολείς και αδυνατούντες υπαλλήλους ότι τρικλοποδιές και μαγκιές αλλού.

Στην αντίθετη περίπτωση το σωματείο θα αναλάβει πρωτοβουλίες .
το blog των μηχανοδηγών
ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.