Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

"Δείτε" Τον νέο επικαιροποιημένο κώδικα που διέπει τους δημόσιους υπαλλήλους αλλαγές στις πειθαρχικές διαδικασίες, τις άδειες, τις υπηρεσιακές μεταβολές και την κινητικότητα.


Τον νέο επικαιροποιημένο κώδικα που διέπει τους δημόσιους υπαλλήλους δημοσιεύσε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και περιλαμβάνει όλες τις αλλαγές που έχουν θεσπιστεί με τοους τελευταίους νόμους και διατάξεις.

 Ο νέος κώδικας δημοσίων υπαλλήλων προβλέπει αλλαγές στις πειθαρχικές διαδικασίες, τις άδειες, τις υπηρεσιακές μεταβολές και την κινητικότητα. Όπως αναφέρετε στην ανακοίνωση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, σκοπός του νέου Κώδικα δημοσίων υπαλλήλων είναι η καθιέρωση ενιαίων και ομοιόμορφων κανόνων που διέπουν την πρόσληψη και την υπηρεσιακή κατάσταση των πολιτικών διοικητικών υπαλλήλων, σύμφωνα ιδίως με τις αρχές της ισότητας, της αξιοκρατίας και της κοινωνικής αλληλεγγύης και την ανάγκη διασφάλισης της μέγιστης δυνατής απόδοσης κατά την εργασία τους. 
OSYBUSDRIVERS
 Δείτε εδώ τον νέο κώδικα : 
O NEOΣ ΚΩΔΙΚΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια τα οποία είναι υβριστικά, προκλητικά ή συκοφαντικά θα διαγράφονται. Εγκρίνονται μόνο τα μηνύματα στα οποία εκφράζονται υγιείς απόψεις και προωθείται ουσιαστικός διάλογος.
@ Την νομική ευθύνη των σχολίων την έχουν οι ίδιοι οι σχολιαστές.